CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Dukán András: „A csepeliek döntését tiszteletben tartjuk”

2024. június 12. 00:05 - csú

dukan_andras_portre_1.jpg"Az őszinte, összetett üzeneteinkkel nem tudtuk felvenni a versenyt Borbélyék csepeli közpénzből finanszírozott hazugságaival szemben. Az elvek és a hosszú távú tervek álltak szemben 14 év látványberuházásaival és osztogatásaival."

A vasárnapi választáson a csepeliek döntöttek arról, hogy milyen irányba menjen tovább a kerület. Orbán két jelöltje közül az egyiket megelőztük, a másik fölényes győzelmet aratott.

Az általunk vázolt vízió az egészséges, biztonságos, szabad és fejlődő Csepelről szólt. Ez a vízió most a csepeliek kisebbségének nyerte csak el a tetszését. Ennek bizonyára számos oka van:

Az őszinte, összetett üzeneteinkkel nem tudtuk felvenni a versenyt Borbélyék csepeli közpénzből finanszírozott hazugságaival szemben. Az elvek és a hosszú távú tervek álltak szemben 14 év látványberuházásaival és osztogatásaival, ami személyes beszélgetéseinkből is kiderült, hogy sok csepelinek tetszettek. Végezetül pedig mint mindig, most is biztos volt számos kritika velünk, a csapat tagjaival szemben.

A csepeliek döntését tiszteletben tartjuk. Ennek része az is, hogy mi azt a programot fogjuk képviselni a következő 5 év testületi döntéseinél, amire az emberek szavaztak, minden ránk szavazó és nem ránk szavazó csepeli érdekében.

Köszönjük mindenkinek a támogatást a kampányban, a szavazófülkében és a sok támogató üzenetét is!

Forrás: Dukán András Ferenc közöségi(fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2018425837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása