CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabad-e hallgatni a szabadkikötő úthálózatának fejlesztéséről a helyi hivatalos szócsőben?

2024. július 08. 00:05 - csú

szabadkikoto_uj_utakon_2024-04_magyar_epitok.jpgElkészült négy út teljes felújítása a Csepeli Szabadkikötőben és hamarosan befejeződik a közművek rekonstrukciója is. 

Megújult utakon érhető el a gazdaságilag fontos dunai kikötő címmel közölt írást a Magyar Építők című szaklap.

A cikk szerint a Csepeli Szabadkikötőben elkészült négy út teljes felújítása, és hamarosan befejeződik a közművek rekonstrukciója is. A 2022 szeptemberében kezdett felújítások során összesen 4 utcát újítottak fel, 21 ütemben, 4.620 méteren, 16.000 tonna aszfalt felhasználásával.

A Swietelsky Magyarország Kft emellett

számos más fejlesztési feladatot (víz- és csatornavezeték építése stb) végzett a kikötő területén. A teljes fejlesztési projekt idén szeptemberben fejeződik be.

A kikötő a kerület egyik legnagyobb területű, országos jelentőségű gazdasági egysége, s mint ilyen jelentős iparűzési adóval járul hozzá a kerület fejlesztéséhez is. Éppen ezért felünő, hogy a kerületi média semmilyen formában nem foglalkozott/foglalkozik a témával.

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2418382545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása