CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Amit brutálisan elveszített a Fidesz

2024. július 18. 00:03 - csú

londoni_magyarok_szavaznak.jpgMagyar szavazók Londonban. Az EP-választáson a külképviseleteken személyesen szavazó magyarok világos ítéletet mondtak, mikor a leadott voksok 51 százalékát a Tisza Párt, a Kutyapárt a 9,2 százalékát,  a Momentum a 12,8 százalékát kapta meg. Ezek szerint a magyar lélek megfelelő perspektívából immunissá válik a rémmese-propagandára.

A magyar lélek alapvető igénye a Fidesz szerint, hogy hallani sem akar nehézségekről. Inkább elhiszi, hogy nem létezik gazdasági válság, az infláció egy gyomrostól megroggyant, megszorításokra nem lesz szükség, és csupán az ordas ellenség miatt épült egyelőre csak a kormányközeli szerencséseknél mézeskalácsból a kerítés.

Évek óta úgy voksolnak ők, hogy nem kíváncsiak a végrehajtandó programra sem, lelkesedni akarnak. De az erre a szellemi társasjátékra nem vevőket már jó ideje a hazatelepítési programok sem tudják hazahozni külföldről.

Volt egy választási eredmény – ami nem szerepelt a mindent megnyertünk orbáni listán –, de a legfontosabb volt, mert a jövő szavazott a jelenről:

Ezt a Fidesz brutálisan elveszítette. A június 9-én az EP-választáson a külképviseleten személyesen szavazó magyarok világos ítéletet mondtak, mikor a leadott voksok 51 százalékát a Tisza Párt kapta (még a Kutyapárt 9,2 százaléka és főleg a Momentum 12,8 százaléka is jobb, mint itthon).
Ezek szerint a magyar lélek megfelelő perspektívából immunissá válik a rémmese-propagandára. Ebből törvénymódosítás lesz! Simán megkapja majd a 2/3-ot egy salátatörvénybe rejtett javaslat, hogy ’26-ban már csak Melbourne-ben, Vlagyivosztokban és Tajvanon adhassák le szavazataikat a külföldön élők. A turizmus fejlesztése régóta szívügye a kormánynak.

Forrás: Csabai (Élet és Irodalom)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4718437185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása