CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Óvodába sem járt Fodor Gábor?

2024. július 19. 00:03 - csú

fodor_gabor.jpg"Etikát nem tanult, hittanra valószínűleg nem járt, talán még óvodába se, ugyanis ezeken a helyeken szokták említeni, hogy hazudni nem szabad."

Fodor Gábor a minap az ATV-ben járt. Elmondta, amit előtte már többen, több alkalommal, hogy Magyar Péter csak ugyanazt a rendszer-hibajegyzéket sorolja, amit előtte már többen, több alkalommal.

Egyetlen meglepő dolgot mondott: „…nekünk a kommunizmusban azt tanították, olyan példaképeket állítottak, mint Pável Morozov, aki feljelentette a saját apját”.

Fodor Gábornak vagy a Rákosi-korszak óvodájába kellett volna járnia, és/vagy már 80-90 évesnek kellene lennie ahhoz, hogy

Pável Morozovot neki bárki is példaképnek állíthatta volna.

Lehet, hogy Fodornak kitűnő magyar- vagy történelemtanára volt, esetleg Kéri tanár úrtól hallhatott a Bibó Szakkollégiumban Pavlik Morozovról, de bizonyos, hogy a hatvanas, nyolcvanas években Gyöngyösön sem példaképként emlegették. Etikát nem tanult, hittanra valószínűleg nem járt, talán még óvodába se, ugyanis ezeken a helyeken szokták említeni, hogy hazudni nem szabad.

Forrás: /Öcsi/  - Élet és Irodalom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5318442867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása