CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Honvé(t)ség

2024. szeptember 14. 00:03 - csú

hende_csaba_kupakos_tavcsovel_2014-es_gyakorlaton_1.pngReméljük, a sorozat szereplői között ott láthatjuk majd Hende Csaba ex-honvédelmiminiszter urat is, aki úgy tekintett meg anno egy harcászati gyakorlatot, hogy katonai távcsövén rajta felejtette a védőkupakot.

Kétségkívül számottevő az a fejlődés, ami végbement hadseregünknél, főképpen a tartalékos állomány gyarapításában.

2010-ben mindössze 17 tartalékos katonánk volt (ők is papíron!), ma már közel 12 ezer, köszönhetően a közelmúltban mindent megmozgató, drága toborzókampánynak. De nincs megállás, irány a csillagos ég! Ezért aztán novemberben beveti a minisztérium csodafegyverünket, a TV2-t is, ahol hatrészes minifilmsorozatot készítettek csillagászati összegekből, olykor

a drámát humorral fűszerezve, hogy még vonzóbbá tegyék a magyar honvédséget.

Pluszban új show-műsort, honvédségi sportrealityt is indítanak.

Reméljük, a szereplők között ott láthatjuk majd Hende ex-honvédelmiminiszter urat is, aki úgy tekintett meg anno egy harcászati gyakorlatot, hogy katonai távcsövén rajta felejtette a védőkupakot. Azóta is nevető rekeszizmait fogja a fél ország.

A humor tehát biztosított lenne ez esetben, a tartalékosok tolongása nem valószínű. Úgyhogy Brüsszel elfoglalásával várni kellene még kicsinykét.

Forrás: -átkai (Élet és Irodalom)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5018475817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása