CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mennybe menesztett magyar egészségügy, bezzeg Floridában...

2024. szeptember 20. 00:04 - csú

orban_viktor_figyelmeztet_2023_tusvanyos.jpgKisebb gyógyító csoda történt Orbán Viktor kormányfő vezényletével

Maga miniszterelnök urunk, rácáfolva a közhiedelemre, majdhogynem a mennybe menesztette a magyar egészségügyet. Ezt tette utána a szaktárca bevédett államtitkára is, ezt tette a többi, vérszemet kapó tótumfaktum és kormánypárti Dömdödöm.

Másnap illett ráerősíteni erre még valamilyen konkrétummal is. Na, ekkor jöttek a derék 

Szabad Nép-ízű KESMA-lapok, hogy bezzeg másutt...

Ugyanazzal a cikkel árasztották el az országos és megyei kormánypárti hírportálokat, miszerint a haldokló Nyugat egyik ékkövének számító floridai kórházban tévedésből a máját távolították el egy családapának a lépe helyett, aki nem sokkal később elhunyt a műtőasztalon.

A kolumnányi, fényképpel illusztrált cikk láttán szerintem összetojta magát fél Magyarország, és végleg eltökélte, inkább itthon hal meg bármelyik lepusztult, orvos-, nővér-, gyógyszer- és kötszerhiányos magyar kórházban, mint egy gazdag floridaiban.

Forrás: Élet és Irodalom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3318495044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása