CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Polt úr, ébresztő, helyzet van!

2016. január 22. 03:52 - csú

penzkoteg-jo_1.PNGA legvadabb ötletek sokkolják a magyar lakosságot. A magát KDNP-nek nevező, az életben sikertelen, kielégületlen pár ember fonnyadt bokréta, a Fidesz domesztikált Jobbikja a kormány kalapján. Hát velük nyomatnák le a népesség torkán a legbornírtabb terveket.

A szingliadó nem új. Most újratöltve került a média közepébe. Olyasmikkel spékelve, mint a lelkileg impotens ifjú keresztényeknek állami hozzájárulás a párkereséshez. (Az idea, hogy a Führer válasszon egymásnak tiszta fajú ivarosokat, nem újkeletű.)

A szingliadó a 30 év fölötti gyermekteleneket sújtaná. Az idősebbeknek az abortuszt tiltaná, hogy azután örökbe kelljen adni a csecsemőt. Az üzemi népesedési megbízott, meg a nemzeti konzultáció szervesen következik e tervekből, melyet ma

épp azok tagadnak körömszakadtáig, akik az erről szóló könyvet kiadták.

Azután itt van a sorkatonaság. 2004-ben a Fidesz még ellenezte az eltörlését, majd "elvi" pálfordulásukat azzal indokolták: „nehogy a szocialista párt a fiatalokat azzal riogassa, a Fidesz nekik ártani akar”. Akar-e most vajon? Gyanakvók ilyenkor azt kérdik: mekkora disznóság, lopás van folyamatban, hogy ilyesmikkel kell elterelni az emberek figyelmét?

Például a terrorhelyzet-mánia, melynek bevezetésével – lényegében kormányfői bemondásra – a társadalom torkára léphet az állam. (Nota bene: a „migránsáradat” miatti „ideiglenes” válsághelyzet ma is érvényben van, bár menekültet a magyar fél éve nem látott.)

Ha kitör a terrorveszély, a kormány korlátozhatja, befolyásolhatja a médiatartalmakat. Elrendelhet kijárási tilalmat, betilthatja a tömegrendezvényeket, civil szervezeteket, elveheti a polgároktól önrendelkezési joguk egy részét. Inkluzíve: betilthatja a választási kampányt is…

Hát inkább röhögjék körbe Semjént, Harrachot – ők egyébre sem valók -, semhogy e fenyegetést érezzék.

És megy a földmutyi ezerrel. Az meg, hogy TAO címén külön emeleten rabolják szét az országot, már meg sem üti az ingerküszöböt. A TAO a be nem fizetett adók önkényes szétosztását jelenti – főként Felcsúton. Orbán Viktor a háztáji aréna avatása idején ezt nyilatkozta: „meg kéne érteni, hogy a pénzt a vállalkozók termelik meg és a vállalkozók döntötték el, hova adják. (…) Ez a vállalkozók pénze, ők használták föl, ezért nem közpénz.” Pedig de! Százmilliárdok folytak így szét. Legutóbb pár napja a MOL is tolt így kétmilliárdot a fociba, hogy végre „tízmillió szurkoló hazája legyünk”. És erre belerondít az egészbe Fekete Péter öcsénk. A kormány cirkuszügyi guruja a Heti válasznak adott interjút, amiben a TAO-ról mint közpénzről beszélt. Mert ez a kulturális terület támogatására is szolgálna. Azt mondja: „járt az irodámban egy ügynök, aki 200 millió forint TAO-pénz behozását ajánlotta fel. Csak ez az egyetlen megkeresés – a jutalék levonása után – 160 milliós bevételt hozott volna…”

Tehát tény: a közpénzt ügynökök közvetítik közpénzből működő cégeknek, húsz százalékért.

Drága Polt úr! Nem tetszene gondolni, hogy itt súlyos bűncselekményekről beszél a kormány embere? Ha a letelepedési kötvényekből lenyúlt tízmilliárdokkal, MET-tel, miegyébbel nem foglalkozik, hát nézzen rá először az aprópénzre. Valahol végre el kellene kezdeni…

Veress Jenő

Forrás: Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr668282720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása