CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Idiotizmus

2017. május 03. 04:24 - csú

nsz-korszakallal-255.pngLassan komolytalan a folytonos háborúzás, mintha a parlament szellemi visszamaradottak gyűldéje lenne, akik jó dolgukban már meg sem gondolják, milyen háborúkat indítanak. A Közép-európai Egyetem (CEU) nem azért került Orbánék célkeresztjébe, mert színvonaltalan.

Lehet, hogy pontosan az egyetemen folyó oktatás magas színvonala csípi a fideszesek szemét, hogy még mindig működik olyan intézmény, ahonnan jól felkészült emberek kerülnek ki.

Németh Szilárdot bizonyára zavarja, hogy mélységes intelligenciáról árulkodó nyilatkozatait valaki kritika tárgyává teszi, és Semjén doktornak sincs ínyére, hogy vannak még igazi doktorok, akiknek nem az a célja, hogy szánalmas Horthy-utánzatokként lovagoljanak be Erdélybe.

A törvények mindenkire vonatkoznak, azokat mindenkinek meg kell tartania, mondta Orbán az ütközet magyarázatául, miközben ő tetszése szerint erőltet át olyan törvényeket, amelyek csak a haverjai érdekeit szolgálják.

Legközelebb valaki benyújthat egy olyan törvényjavaslatot, miszerint aki Soros György nevét pozitív értelemben használja, magyarellenes, és kihágás miatt meg kell büntetni, aki pedig a javaslat ellen szól, azt a parlament elfogulatlan elnöke láncra verve dobatja ki az Országházból.

A hétköznapi ember most azért fohászkodik,  a miniszterelnök vegyen ki szabadságot, hogy legyen ideje gondolkodni, a mi érdekünket szolgálja-e nemzeti konzultációt kezdeni Brüsszel megállításáról (aligha az onnan induló pénzfolyam megállítása a cél), s érdemes-e egy jól működő egyetem kinyírására törekedve szembeszegülni az USA-val és kukoricán térdepelni Európa sarkában.

Tavasz János

Forrás: Népszava

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5712475285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása