CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gátlástalan fideszes nyitány Csepelen

2010. október 26. 02:24 - Anzágo

A mohósága határtalan a XXI. kerületi Fideszes vezetésnek. Míg a fővárosban Tarlós István csapata a politikai kultúra íratlan szabályainak megfelelően a pénzügyi ellenőrző bizottság elnöki tisztét a legerősebb ellenzéki pártnak, vagyis az MSZP-nek adta, Németh Szilárd fideszes kompániája erre is képtelen volt. Az alakuló ülésen a fideszesek  gúnyt űztek

a demokratikus hagyományokból, és egyetlen bizottsági elnöki tisztséget sem engedtek át a szocialistáknak. A korábbi szocialista csepeli városvezetés mindig a Fidesz-nek adta a pénzügyi ellenőrzés feladatát, legutóbb Borbély Loránd, jelenlegi alpolgármester vezette a szakbizottságot. Ábel Attila, aki most szintén fideszes alpolgármester, korábban - ugyancsak szocialista kezdeményezésre - a szociális-és lakásügyi bizottságot irányította.

A Csepel újság megszüntetése mellett a fideszesek az első dolga volt a tisztesség sutba vágása. Utána már könnyedén, gátlástalanul ment a kulcspozíciók megkaparintása, és a fontosabb gazdasági társaságok tisztségeinek osztogatása. Az alakuló ülésen ismertetett előterjesztésben oldalakon át sorolják, hogy kit, honnan mentenek fel, és kit hova neveznek ki. Borbély Lénárd előterjesztéséhez a jegyző nem adta aláírását, a fideszesek mégis keresztül hajszolták. Íme a bizonyíték, amelynek fideszes fedőneve:  Előterjesztés személyi döntések meghozatalára 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr92399493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fecske21 2010.11.05. 14:41:46

Admin! Csepeli Hírmondó lesz a Csepel újság helyett.. Miért nem írsz róla?

Lavoglia 2010.11.06. 02:58:30

Lehet, hogy azért, mert a nevén kívül csak annyit lehet róla tudni, hogy a tévé adja ki, havilap lesz, a decemberi szám költségeit pedig a tévé idei büdzséje fedezi.
süti beállítások módosítása