CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

CSIP-ős matek kérdés: 3 X 8 = 24?

2010. október 31. 13:08 - Anzágo

 Talán érdemes elgondolkodni azon, hogy ha Németh Szilárdnak is 24 órából áll a napja, ebből 8 órán át polgármester, másik 8 órában Csepelt képviseli az Országgyűlésben, ráadásul még képviselő, továbbá tanácsnok is a Fővárosi Közgyűlésben, és 8 órát pihen, akkor hogyan osztja be a drága idejét? Netán arról volna szó, hogy valamelyik poszt, csupán szórakozás a számára, vagy pihenésképpen ül a Parlamentben, és a Fővárosi Közgyűlésben? Ezekre a  kérdésekre keresi a választ most Németh Szilárd álláshabzsolónál, azaz Orbán Viktor legjobb (ásító) inasánál a CSIP, vagyis a csepelinfoplusz.hu

Ezt írja a CSIP:

Hány órából áll egy nap? A válasz egyszerű, a tudomány jelen állása, és a bevett hétköznapi gyakorlat szerint 24 órából. 3X8=24, amely szerint 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás jár mindenkinek. A hétköznapi ember, a maga halandóságában igyekszik is jól beosztani ezt a korlátolt időrendet, reggel kel, lót-fut a munkahelyén, aztán az otthoni elfoglaltságok következnek, és a nap végén a megérdemelt pihenés. És mi van a szórakozással? Arra vagy jut idő, és pénz, vagy nem.

Mindezeket alaposan felülírja, ha az ember felkent fideszes vezető. Itt van mindjárt Csepel ideiglenes polgármestere, aki példát mutat: Csepel polgármesteri széke ami mindennapi elfoglaltságot jelent – ha “tisztességgel” végzi a munkáját, ahogy azt a kampányában hirdette. Ha más végzi a munka nagy részét (pl a három alpolgármester), akkor rengeteg értékes idő szabadulhat fel. No de ott van az országgyűlési képviselői poszt is, ami elvileg szintén egy egész embert kíván. Jó-jó, mondhatja bárki, nem kell ott lenni mindig minden ülésen, elvégre az ország sorsáról van szó, nem utolsó sorban Csepel országgyűlési képviseletéről. De mondjuk ha az Országgyűlésben is van aki helytáll Németh Szilárd helyett (pl. Borbély Lénárd országgyűlési képviselő, aki csupán egyéni képviselő Csepelen, és alpolgármester is, ami szintén megér egy misét), ő jobban ráér a Parlamentben az elfoglalt polgármesterünk helyett figyelni, mindent elintézni, így megint felszabadult némi idő. No de ott van a Fővárosi közgyűlés, amiben láss csodát, Németh Szilárd is jelen van(?).

Volt azonban egy lyuk a magyar főváros – történetesen Budapest- életében, ami komoly gondot okozott, és csak megbízható, strapabíró ember kerestetett, aki amúgy ráér! Igen, Németh Szilárd polgármester, országgyűlési képviselő, és fővárosi képviselő ráért, de hogy ne unja el magát a széles semmittevésében, a Fővárosi Közgyűlés 2010. október 15-i alakuló közgyűléséről szóló tudósításban megtalálhatjuk – méltatlanul kicsi szedésben, és felháborító, hogy minden kiemelés nélkül- Németh Szilárd nevét, aki immáron kulturális és turisztikai tanácsnoka is a Fővárosi Közgyűlésnek.

Talán érdemes elgondolkodni azon, hogy ha Németh Szilárdnak is 24 órából áll a napja, és 8 órában polgármester, másik 8 órában Csepelt képviseli az Országgyűlésben (mert mit neki 8 óra szórakozás, amikor munka van!) és 8 órát pihen (esetleg jó keresztyén módjára a családját oltalmazza), amikor hogyan osztja be a drága idejét? Netán arról volna szó, hogy valamelyik poszt, csupán szórakozás a számára, vagy ül a Parlamentben, és a Fővárosi Közgyűlésben?

Egy biztos, kulturális kérdésekben nyugodtan fordulhatunk Németh Szilárd polgármester-országgyűlési képviselő-fővárosi önkormányzati képviselőhöz, ha éppen nem pihen, vagy nem szórakozik.

További információk: CSIP

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr212411552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veritas68 2010.11.02. 12:06:17

De jó kép ez Németh Szilárdról! Olyan mintha Munkácsy festette volna. De miért ilyen rosszul öltözött, és mitől fáradt el Orbán ásító inasa?
süti beállítások módosítása