CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Olvassa a Csepeli Hírmondót is!

2010. december 10. 21:14 - Szerkesztő73

 „Bízunk benne, hogy a mai kor követelményeinek megfelelően a Csepeli Hírmondó elektronikus változatát is hozzáférhetővé teszik a lap gazdái, készítői.”

Ezt írtuk délben, amikor a csepel.hu közlése alapján a Csepel újság hírt adott arról, hogy Csepeli Hírmondó néven megjelent a XXI. kerületi önkormányzat új lapja. A 32 ezer példányban kinyomtatott újság az önkormányzat vezetőinek és a lap előállítóinak jelzése szerint a hétvégén kerül a csepeli olvasókhoz.
 
Most arról számolhatunk be a Csepel újság olvasóinak, hogy az új önkormányzati lapot, a Csepeli Hírmondót   ( a CSH-t) az újság készítői - a mai kor követelményeinek megfelelően – estére elérhetővé tették az interneten.
 
A Csepel újság olvasóinak figyelmébe ajánljuk a CSH-t. Olvassák, olvassuk, hogy újabb ismereteink legyenek otthonunkról, Csepelről és közéletéről. Blogunkról itt tölthetik le a Csepeli Hírmondót.
 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr332507761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesztic 2010.12.12. 10:28:30

Miért reklámozzátok a fideszes sajtót? Azok agyba-főbe nyüstölnek benneteket. A CSH vagy az info mikor mond egyetlen jó szót a CSÚ-ról?

Szerkesztő73 2010.12.15. 10:44:15

@mesztic: Nekünk már van véleményünk a Hírmondóról, de olvasd te is, kedves mesztic, és ha gondolod, akkor írd meg, milyennek találod a CSH-t

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2011.01.04. 22:53:09

Én az első számot vetetm kézbe, de kb. fél perc után tudtam, ez nem az én lapom..A sok közszolgálati vallásosság, az egysíkú írások mind igazolták, hogy ugyanaz történt, mint a kormányváltásnál: egy éppen feljövőben lévőt(javuló tendenciát mutatót) váltotta fel egy sokkal rosszabb..
süti beállítások módosítása