CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csak 18 éven felülieknek! Kik vigyáznak az erkölcseinkre?

2011. január 03. 18:02 - Szerkesztő73

 Az Amerikai Népszava is megemlékezik arról, hogy Rákay Philip lett, a Magyar Televízió első számú csatornájának, az M1-nek frissen kinevezett intendánsa. Rákay Philipnek az lesz a feladata, hogy a közszolgálati nemzeti főadót “újra” Magyarország mértékadó és „kiegyensúlyozott” információs csatornájává tegye, amelyik a  magyar kultúra értékeit képviseli. Rákay Philipnek azonban sajátos véleménye van a nézőkről. Egy felvétel tanúsága szerint korábban, szünet közben “hülye kurváknaknevezte saját műsorának nézőit.

 Rákay Philip, Orbán Viktor kedvenc műsorvezetője, a Fidesz kampányrendezvényeinek állandó moderátora méltó társa Szalai Annamáriának, a Miami Press nevű, erotikus újság volt főszerkesztőjének.
 
Mostantól Szalai Annamária és Rákay Philip együtt védik az ifjúságot a trágár beszédtől, együtt képviselik a családi, nemzeti és erkölcsi értékeket. Nézzük meg azokat, akik a televízióban és a médiatanácsban az erkölcseinkre vigyáznak. Önök tehát a következőkben először a nemzeti együttműködés közszolgálati televíziójának intendánsát látják és hallják. CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK! Íme:
 
További részletek: az Amerikai Népszavában
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr362557897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2011.01.05. 08:52:14

Ez az a nagymagyar, akinek Philip a neve, mikor Kálmánnak született?! És az a maca, aki szexlapokat szerkesztett? Persze, tudjuk: kurvából lesz a legjobb feleség... :o)
süti beállítások módosítása