CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kábítószer okozta a halálát Csepelen egy 23 éves fiatalembernek

2011. március 17. 22:12 - Szerkesztő73

Több hírportál és hírügynökség a pontos helyszínt egyelőre meg nem nevezve számol be egy mai csepeli tragédiáról. Miként a kora esti órákban hírül adták: holtan találtak egy 23 éves fiatalembert egy csepeli gyorsétterem mellékhelyiségében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. Az MTI úgy tudja, hogy a halált kábítószer-túladagolás okozta.

 A halál pontos okát, a tragédia részleteit  igazságügyi orvos szakértő bevonásával vizsgálják. Az elsődleges információk alapján a rendőrség kizárta az idegenkezűséget. Tamási Andrea, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta, hogy délután 4 óra körül riasztották őket a csepeli gyorsétteremhez, ahol azonban már csak a fiatalember halálának tényét tudták megállapítani.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr962748831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása