CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Új hírportál indult útjára Csepelen: 21. KERÜLETI HÍRHATÁR

2011. március 20. 21:12 - Szerkesztő73

Megkezdte a csepeli hírek, információk közlését a 21. KERÜLETI HÍRHATÁR. Internetes címe: www.21keruleti-hirhatar.hu . Eredményes munkát, sok sikert kívánunk a 21. kerületi Hírhatárnak. Érdeklődéssel figyeljük majd az oldalaikon megjelenő írásokat, videókat, képeket.

 A hírportál főszerkesztője Bárány Tibor, aki 2006. és 2010. között a Csepel újság (CSÚ) főszerkesztője, korábban a CSÚ, valamint több országos napi és hetilap meghatározó gazdasági szakújságírója, szerkesztője volt. Helyismerete, szakértelme garancia arra, hogy az internetes hírportál pontos, megbízható információkat közöl.
 
Bárány Tibor a következő szavakkal ajánlja az olvasók figyelmébe a www.21keruleti-hirhatar.hu –t:
 
„Független hírújságunk a Hírhatár csoport tagja, Csepelen is célul tűzte ki, hogy a kerület lakosságát, lakóhelyünk aktuális eseményeiről, híreiről, kulturális rendezvényeiről, újszerűen és formabontó módon naponta tájékoztassa.
 A 21. KERÜLETI-HÍRHATÁR munkatársai, akár csak jómagam, Önök között élnek, ez garancia arra, hogy az oldalunkon megjelenő és kerületünkről szóló hírek valós- és tényszerű alapra épülnek. 
 
Szerkesztőségünk arra törekszik, hogy a 21.kerület új hírportálja mindenki számára interaktív legyen! A komoly technikai és design-fejlesztéssel létrehozott oldalunkon ezért fórumot és chat lehetőséget is elhelyeztünk. Újszerű megoldásként, a legnépszerűbb közösségi portálok oldalunkról közvetlenül is elérhetők.
 
További célunk, hogy a 21. KERÜLETI HÍRHATÁR kerületünk internetes társadalmi életét nagyban fellendítése és az itt lakókat az Interneten keresztül is összekösse. Olvasóink kérdezhetnek szerkesztőségünktől, javasolhatnak fórum témákat, illetve egymással is megoszthatják a valós, tényszerű információk alapján megfogalmazódott véleményüket.”
A teljes beköszöntő ITT OLVASHATÓ.
 
Már most jelezzük, hogy a 21. kerületi hírhatár a Fórum rovatában érdekes kezdeményezést indít útjára: „Ön mit kérdezne Csepel polgármesterétől? Kérdezzen, s mi választ kérünk kérdésére.” írja Csepel új, interaktív hírportálja.
 
A kérdésekre és a válaszokra egyaránt szükség lesz Csepelen! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr382757060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása