CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kivégzik Csepelen az önkormányzati tájékoztatást

2011. március 28. 00:16 - Szerkesztő73

Szószegő lesz ismét Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármester. Nem ismerheti meg Csepel lakossága a NYILVÁNOS képviselő-testületi ülések hangfelvételeit annak ellenére sem, hogy Németh Szilárd ezt a februári képviselő-testületi ülésen nyilvánosan megígérte. Az erre vonatkozó március 31-i előterjesztést, az SZMSZ-módosítást jól eldugva előkészítették a mamelukoknak a gombnyomásra. A Csevak Zrt még létező honlapján szépen, csendben megszüntették annak lehetőségét, hogy a csepeliek a VENDÉGKÖNYVBEN kérdéseket tegyenek fel a Zrt felelős vezetőinek,műszaki, pénzügyi  szakembereinek a lakosságot érintő hétköznapi ügyekről, útépítésről, javításról, csatornázásról,számlákról, bosszúságok okairól

 Mint ördög a tömjénfüsttől, úgy fél az önkormányzati információk szolgáltatásától a XXI. kerületi fideszes önkormányzati vezetés. Napról napra, lapról lapra és lépésről lépésre számolják fel a képviselő-testület és a polgármesteri hivatalmunkájáról szóló tájékoztatást, az önkormányzati intézmények rendezvényeit bemutató előzetes híradást. A hetente megjelenő Csepel újság agyament, értelmetlen fideszes felszámolása után lehetetlenné vált a 80 ezer lakosú kerület lakóinak értesítése az építkezésekről, a velük járó kellemetlenségek megelőzésének lehetőségeiről, beszámoló a jogi tudni valókról, rendeletekről. életről Nincsenek csepeli hírek életről és halálról, munkáról, örömről, bánatról. Az önkormányzat honlapja, a csepel.hu lebutított. Használhatatlan információkat tesz a kirakatba, és amikor csak lehet, a csepel.hu politizál: egyoldalúan, elfogultan, hazug módon. Még keresőt sem tettek a csepel.hu-ra, nehogy valaki utánanézzen, mit mondott a fideszes vezérkar az előző héten, mert kilóg a lóláb. A lóláb így is kilóg. Sőt már csak lóláb van az önkormányzati hírek helyett.
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr582777281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batan 2011.03.28. 21:53:52

Én a közintézmények, elsősorban iskolák, óvodák, bölcsödék elérhetőségét hiányolom a Csepel.hu-ról. Vagy csak ügyetlenül keresek?
süti beállítások módosítása