CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyáva nyulak a XXI. kerület fideszes vezetői: eltüntettek minden Kt-jegyzőkönyvet!

2011. április 28. 12:46 - Anzágo

Mint ördög a tömjénfüsttől, úgy fél a nyilvánosságtól a XXI. kerület jelenlegi fideszes vezetése. A www.csepel.hu  önkormányzati honlapról és a www.budapest21.hu portálról eltüntették az összes képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvét. A Csepel újság kivégzése, a csepel.hu lezüllesztése, átpolitizálása és cenzúrázása, a Fidesz-szócső, a Csepeli Hírmondó magas fokú cenzúrázása és semmit mondása után úgy tűnt, a tájékoztatás szétverésében tovább már nem megy Németh Szilárd polgármester, Borbély Lénárd alpolgármester, Morovik Attila alpolgármester és Ábel Attila alpolgármester. Sajnos, tévedtünk. A négy Fidesz-vezér ugyanis rájött, hogy még ellenzéki korukban tett harcos megnyilvánulásaikat, nyakló nélküli ígérgetéseiket a képviselő-testületi ülések jegyzőkönyveiben fellelhetik az érdeklődő csepeliek és a fideszes vezérek politikai ellenfelei. Kétségtelen, aki beleolvasott, az tudhatja, érdekes dolgokat őriznek a 2006 és 2010 októbere közötti jegyzőkönyvek, nem is beszélve a 2010 októbere és 2011. márciusa között keletkezett iratokról. Ott vannak az üres, SZÁMON KÉRHETŐ fideszes ígéretek, az alattomos fideszes fenyegetések, a csepeliek véleményének semmibe vételéről szóló fideszes, Németh Szilárd, Borbély Lénárd féle mondatok a többi fideszes helyeslésével, az MSZP-sek soha meg nem cáfolt kritikájával.

 Az elmúlt napokban MINDEN ELŐZETES FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL, MAGYARÁN SUTTYOMBAN ezeket a dokumentumokat tüntették el az önkormányzat honlapjáról és internetes portáljáról Németh Szilárd és társai. Wass Albert nagy hívei a vitatott múltú író könyvének címét idézgetik úton útfélen párás szemmel: Adjátok vissza a hegyeimet. A csepeliek viszont minden homályosítás, ködösítés ellenére látják, ami a kiszélesedő helyi fideszes téboly mögött húzódik meg, és követelik: az önkormányzat vezetése tájékoztasson tisztességesen és adja vissza a múlt, valamint a jelen dokumentumait; hiánytalanul tegye közzé ismét a képviselő-testületi ülések jegyzőkönyveit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr902861732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása