CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárdnak üzenik: Te szedd (össze magad)!

2011. május 15. 11:50 - Szerkesztő73

 Az idei csepeli lomtalanítás finise   május 21-re várható. A közterületek valószínűleg tele lesznek hulladékkal, szeméttel. Németh Szilárdot  nem ez aggasztja, nem a csepeli közterület-felügyelőknek kiadott rendvédelmi utasításairól beszél.  Nem, mert mint fideszes országgyűlési képviselőt köti őt az Orbán-kormány iránti vakfegyelem. Így aztán arról ad elő egy monológot a Csepp TV kamerája előtt  és az önkormányzat csepel.hu hírportálján, hogy az Orbán-kormány erre a napra, vagyis május 21-re hirdette meg tegeződő köztisztasági akcióját, amelynek címe: Te szedd!

Sok csepeli, elfogadva a tegezést, de látva Csepel fejlődésének megtorpanását és a  XXI. kerület fideszes irányítóinak városfejlesztési, városüzemeltetési tehetetlenségét, Németh Szilárdnak  üzeni:  Szedd össze magad! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr672905071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása