CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ígéret-dömping gerincúttal, uszodával Csepelről Bejelentés:ritkábban jár majd a metró

2011. május 20. 14:16 - Szerkesztő73

Csepeli gyerekprogramok és rangos kulturális események egy-két százerez forintos támogatására nem ad pénzt a Németh Szilárd vezette XXI. kerületi fideszes városvezetés, de a sok  milliárdos létesítmények létrehozásának ígéretével nem fukarkodik. Újabb ígérgetés lehetőségét fedezte fel Németh Szilárd néhány órával ezelőtt, amikor vendégül látta Tarlós István budapesti főpolgármestert, és közös sajtótájékoztatót tartott a főváros vezetőjével a Szent Imre téri polgármesteri hivatalban. Az országos és a budapesti sajtót természetesen  főként az érdekelte,hogy 43 metrókocsit vonnak ki a forgalomból hamarosan, és a szerelvények  az eddigieknél  ritkábban fognak közlekedni.

Úgy mellékesen a sajtótájékoztatón a csepelieket azzal szédítették, - idézzük a csepel.hu-t -, hogy "befejeződik a Szent István út felújítása, a 71-es busz régi útvonalán közlekedik majd és tanösvényt alakítanak ki a Tamariska dombon, valamint Csepel fedett uszodát kap. A két Európai Uniós projekt kapcsán továbbra is együttműködik a főváros és a kerület vezetése. A gerincút esetén cél a november végén elkészülő 2,5 km-es útszakasz folytatása." (A másik EU-s projekt nyilván a központi szennyvíztisztító, de ez a tudósításból már nem derült ki, de utánanézünk az MTI-nél - a Csú szerkesztőjének megjegyzése) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr582919273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása