CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel-Videoton II. vasárnap 17 órától

2011. augusztus 13. 14:20 - Anzágo

A labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában, vasárnap 17 órától az NB III-as Indotek-Csepel FC Béke téri stadionjában játszik a Videoton-Puskás Akadémia csapata. Még csak a múlt héten rajtolt el a Magyar Kupa, de az érdekeltek máris a 2. forduló mérkőzésein lépnek pályára. Így a Videoton-Puskás Akadémia csapata is, amely most kapcsolódik be a sorozatba. A múlt héten, augusztus 7-én az Indotek-Csepel FC 4-1-re győzött az Érd ellen, s így jutott tovább a Magyar Kupa vasárnapi fordulójába. A mérkőzés összefoglalója:

Az NB II-es Vidi II idegenben, az NB III-ban érdekelt, egykor szebb napokat látott Csepel otthonában játszik, vasárnap 17 órai kezdéssel.
– Segítőm, Elekes József pályaedző a csepeli pályától 5 percre lakik, így van némi információnk riválisunkról. Fiatal és lelkes játékosok alkotják a Csepelt, nincs is idősebb futballistájuk. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mindenképpen a továbbjutás a célunk - mondta Hartyáni Gábor, a Vidi II szakvezetője az fmh.hu-nak.

A vendégek összeállítása: Somodi – Vaszicsku, Macsicza, Papucsek, Jankovics – Milanovics, Soós – Margitics, Szakály, Babos – Elek B.
A kispadon Czirjék, Farkas N. és Orbán foglal helyet, Baracskai, Máté, Farkas N., Balogh és Varga sérült.

Forrás: nb3.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr213150907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása