CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Legyen jobb a gyermekeknek!

2011. szeptember 04. 09:48 - Szerkesztő73

A Csepeli Gyermekbarátok Mozgalmának kérése:

"Legyen jobb a gyermekeknek!" - Családi Kerti Party a Gyermekek Világnapja alkalmából

A Csepeli Gyermekbarátok Mozgalma, a Csikó Sétányi 4H Klub és a Nagycsaládosok Csepeli Egyesülete a Gyermekek Világnapja alkalmából szeptember 24-én egy egész napos, belépődíj nélküli szabadidős rendezvényt szervez gyermekeknek és családoknak.

Az idén harmadik alkalommal megrendezendő Családi Kerti Party is a civil szervezetek, vállalkozások illetve magánszemélyek együttműködésén alapul. Annak érdekében, hogy közös célunkat elérjük, vagyis, valóban legyen jobb a gyermekeknek! -  kérjük olvasóinkat, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák a rendezvént anyagi hozzájárulásukkal!

Az adományokat a Csepeli Gyermekbarátok Mozgalma OTP Bank Nyrt. nél vezetett 11721002-20002877 bankszámlajára, vagy készpénzben, a Csepeli Piac Őstermelői csarnok Állateledel boltban (23.sz. üzlet) vagy a Kreatív boltban (53. sz. üzlet) elhelyezett gyűjtőládába várjuk!

Segítő támogatásaikat előre is nagyon köszöni:

a Csepeli Gyermekbarátok Mozgalma

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr623201443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása