CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Fidesz hálája (2): Kocsis Istvánt ma végleg kitolatták a BKV-ból

2011. szeptember 05. 13:19 - Szerkesztő73

Egy MTI-hír 2009. október 30-ról: „Kocsis István, a BKV Zrt vezérigazgatója feljelentést tett a rendőrségen a BKV-nál történt több kifizetéssel összefüggésben”.

Alig három hete, 2011. augusztus 16-án  az MTI már ezt írta: Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki Kocsis Istvánt, a BKV jelenlegi és a Magyar Villamos Művek Zrt. korábbi vezérigazgatóját. Kocsis István az MTI-vel kedden közölte, hogy a gyanúsítás ellen panaszt jelentett be.

A Csepel újság a két hírhez három hete csak ennyit tett hozzá: A 2006-2008-as MVM-es (szocialista) időkre utalva azt is megírta az MTI-nek Kocsis István, hogy – idézzük: „Nem számítottam arra, hogy politikai retorzióként leváltanak”. Az információ a BKV mostani vezérének leváltásáról (még?) nem szól. Egyelőre „csak” a Fidesz mély, el nem múló hálájáról kaphattunk hírt és képet. Az elmúlt néhány hét alatt Kocsis mindent megtett a Fidesz-hatalom kegyeinek visszaszerzéséért, a jobboldali sajtó kifejezésével élve az ügyészségen terhelő vallomás tett Gyurcsány Ferencre, Bajnai Gordonra és Szilvássy Györgyre. Tarlós István főpolgármester  a Magyar Nemzetnek nyilatkozva azt mondta: amíg tényszerűen be nem bizonyosodik, hogy bármi Kocsis István terhére róható, és amíg nem derül ki, hogy a BKV ügyeiben érintett, addig nincs oka arra, hogy felmentse. Az eredmény:

A Fidesz mély, el nem múló hálája  tükrőződik az MTI mai, 2011. szeptember 5-i hírében: Tarlós István főpolgármester hivatalában fogadta Kocsis Istvánt, és közös megegyezéssel a vezérigazgató munkaviszonyának megszüntetésében állapodtak meg. 

Ezek a tények. A többi már csak RÁADÁS

ELŐZMÉNYEK

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr773204045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása