CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Botrányt rendezett Németh Szilárd a Csepeli Munkásotthonért

2011. szeptember 15. 19:22 - Anzágo

A torkán akadt megint a Csepeli Munkásotthon Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármesternek (képünkön). Eddig soha nem látott kapkodással valójában e miatt hívatta össze az önkormányzat rendkívüli képviselő-testületi ülését. (A többi három napirend csak ráadás volt, igaz, nem akármilyen, de arról majd máskor...). A fideszes Handa Banda (csepel.info) botrányt ígért, Németh Szilárd teljesítette, sőt túlteljesítette az ígérvényt. Reméljük, a Csepp TV hétfőn képpel, hanggal valamit visszaad majd a történtekből, mi most az események esszenciájaként Németh Sziilárd zárszavát idézzük: 

"Csak nem gondolják, hogy olyan baromságot csinálok, hogy idejövök, és hazudozok a testületnek. Ezt én nem teszem meg." - hangzott el a polgármester finom, kultúrált összefoglalójában.

A Csepel újság olyat, hogy Németh Szilárd, a csepeliek jelenlegi felkent városvezetője hazudik,  még csak véletlenül sem gondol. Ellenkezőleg: pontosan tudja és bizonyítja. 

Még két hónapja sincs, hogy július 15-én Németh Szilárd, a Javaslat a Csepeli Munkásotthon Alapítvány alapítói joga átvetélelére című napirend tárgyalásánál Borka-Szász Tamás MSZP-frakcióvezető kérdésére a következőket válaszolta (a jegyzőkönyv részlete):

 

 Magyarán:  Németh Szilárd július 18-án azt mondta,  nem igaz, hogy a Siemens Zrt-n kívül más is gyakorolná a Munkásotthon alapító jogait.

Ma, szeptember 15-én pedig ugyanez a Németh Szilárd hihetetlen körítéssel, vetítéssel, időnként magából kikelve közölte, hogy bizony a Munkásotthon Alapítványnak van másik alapítója is, amelynek az alapítói jogokat a még most is felszámolás alatt lévő Csepeli Fémmű adta át.

Az már csak hab a tortán, hogy a botrány végén Németh Sziárd megszólt, rendre intett egy hölgyet, aki a közönség soraiban ülve a polgármesteri produkció hatására - ó borzalom - mosolygott. Németh Szilárd mint az ülés főszereplője és vezetője szigorúan szólt: "Ne tessék mosolyogni!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr43230158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása