CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli iskolás gyerekek balesete a 35-ös autóbuszon

2011. október 11. 14:25 - Anzágo

 A Csepp TV riportja:

Tizenkét gyerek és két felnőtt sérült meg egy 35-ös autóbuszon kedden Csepelen, amikor a jármű hirtelen fékezett és az utasok egy része elesett - közölte a BKV fődiszpécsere az MTI-vel. Gresz Mihály elmondta: a busznak a Kossuth és a Széchenyi utca kereszteződésében egy személygépkocsi miatt kellett hirtelen fékeznie; a gyerekek éppen leszálláshoz készülődtek és elestek. A diákok közül ketten súlyos, a többiek könnyebb sérüléseket szenvedtek - tette hozzá a fődiszpécser. 

Keresi a rendőrség azt az ismeretlen rendszámú autót, amely miatt vészfékezésre kényszerült kedden kora délután a 35-ös busz, és emiatt tizenhat utas szenvedett sérülést.

Az autó sofőrje Csepelen a Kossuth Lajos utcában haladt, majd a a Széchenyi István utca kereszteződése utána a külső sávból szabálytalanul váltott sávot, és megállt a jelzőlámpa piros jelzése miatt. A mögötte lévő busznak a bevágó autó miatt hirtelen kellett fékeznie. Az éppen leszálláshoz készülő utasok elestek és tizenhatan könnyebb sérülést szenvedtek. Az autós segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrség elsősorban annak a Suzukinak a vezetőjét szeretné elérni, amely mögé a szabálytalan autós besorolt, illetve egy világos színű, a helyszínen autózó Peugeot-egyterű vbezetőjének a jelentkezését is várják.

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr493294971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása