CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megkínozták és felgyújtották

2011. október 26. 10:58 - Szerkesztő73

Újabb részletek a csepeli rablógyilkosságokról. Megverték, megkínozták, felakasztották, végül felgyújtották – a Blikk értesülése szerint így gyilkolta meg a csepeli hajléktalan banda azt a diósdi fiatalembert, H. Viktort, akinek a holttestét augusztus óta keresi a rendőrség. A lap részletekbe menően közli a feltételezett kivégzés módját: eszerint a fiatalembert egy tisztás közepén hárman vascsővel iszonyúan megverték, ezután az egyik sátorban megkínozták, majd kifosztották. Végül megkötözve, leragasztott szájjal, székhez rögzítve kihúzták a sátorból és elvitték a vesztőhelyre, ahol felakasztották. Maradványait benzinnel lelocsolták és elégették. Később mobiltelefonjáról sms-eket küldtek anyjának - írják.

A Blikk megkereste a hajléktalan rablógyilkos banda egyik tagjának tartott K. Krisztián ügyvédjét, aki azt mondta, ügyfele csak szemtanúja volt az esetnek, tevőlegesen nem vett benne részt.

A napilap felidézi, hogy augusztus elején egy csepeli hajléktalanok által kifosztott és félig a földbe ásott férfi vallomása nyomán indult a nyomozás, ennek alapján fogta el a rendőrség a banda tagjait, Dragan Bajicsot, Cs. Jánost, K. Krisztiánt, B. Zsoltot. Kihantoltak négy, az erdőben elásott holttestet, ők egy nyíregyházi család tagjai voltak, és a diósdi H. Viktort pedig eltűnt. A rendőrség gyanúja szerint őt kivégezhették tavaly szeptember elején, legalább is ezt állítja néhány gyanúsított.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr153330840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása