CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Dühös csepeliek a rendelőben

2011. november 09. 11:43 - Szerkesztő73

Az utóbbi napokban dühös csepeliektől hangos az SZTK. Hogy mi verte ki a biztosítékot az emberekben? A válasz egyszerű, de annál megdöbbentőbb: november elejétől már egy egyszerű vérvételhez is időpontot kell kérni, a várakozási lista pedig jelentős.

Miközben a csepeli fideszesek a korábbi években folyamatosan támadták a szocialista városvezetés egészségügyi politikáját, érdemes megnézni, a több mint egy éves narancsos vezetés, élén Németh Szilárddal mit tett ezen a területen.

A választások előtt természetesen mindent megígértek, többek között azt is, hogy lesz újra kórház a kerületben. Ehhez képest mi a valóság? Kórház nincs, a rendelőkben tömeg van, és ha valaki meg szeretne gyógyulni, egy-egy vizsgálatra heteket, hónapokat kell várnia. Mit tegyen az a szerencsés, akinek még van munkahelye, és ha lebetegszik, minél hamarabb szeretne meggyógyulni?

Hmmm… Semmiképpen ne a csepeli SZTK-ba menjen. A legjobb tanács, hogy ne próbáljon beteg lenni, mert akkor ő is könnyen a Fidesz által kirekesztettek, a „közellenségek” közé fog tartozni, mint a munkanélküliek, a hajléktalanok, a tiltakozó rendvédelmisek, vagy egyszerűen csak a szegények.

De ne legyünk igazságtalanok! Németh Szilárdékra nem mondhatjuk, hogy nem tettek semmit Csepel egészségügyi helyzetének javításában. Legfőbb intézkedésük, hogy új nevet adtak az SZTK-nak, mely ezentúl az egykori 56-os gyilkosságért halálra ítélt orvostanhallgató, Tóth Ilona nevét viseli. Komoly érdem, akárcsak a többi intézkedésük, a zászló és a címer lecserélése, az utcák átnevezése, Wittner díszpolgárrá avatása.

Szóval, vannak itt eredmények, kérem! A polgármester úr rém büszke lehet magára. Jó lenne, ha egy szép napos őszi reggel az SZTK-ban ezeket a fantasztikus eredményeket a dühös csepelieknek is elmondaná, személyesen. Akkor megtudhatná, mit gondolnak minderről az érintettek…

Justy
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr183365534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása