CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A fülkeforradalom már a portásfülkékig ér Csepelen!

2011. november 20. 10:21 - Szerkesztő73

A fülkeforradalom most a portásfülkéknél tart Csepelen! Németh Szilárd polgármester (képünkön) környezetéből származó hírek szerint már  a biztonsági őrök sincsenek biztonságban a XXI. kerületi polgármesteri hivatalban! A köztisztviselők, közalkalmazottak után ők kerültek a fideszes városvezetők látómezejébe. Eddig békén hagyták őket.

A Csepel újság értesülése szerint december 31-én a Szent Imre téri polgármesteri hivatalból és a csepeli önkormányzat összes intézményéből eltávolítják (nekünk fideszes informátorunk azt mondta, kirúgják) az összes jelenlegi biztonsági őrt.

Megrökönyödve és az érintettek iránti szolidaritással, együttérzéssel közöljük ezt a hírt. Sok csepeli örömmel vette több évvel ezelőtt a jelenlegi biztonságiak érkezését. A kapukban gyorsan szakszerű tájékoztatást kaptak arról, milyen ügyet hol, kinél kell elintézni. A hivatali dolgozók is mindig számíthattak a mostani biztonságiak segítségére, ha egy-egy randalírozó rájuk akart támadni. A XXI. kerületi Fidesz-vezetésnek ez nem kell. A fülkeforradalom már a portásfülkéknél tart! 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr743397600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabcsuka 2011.11.21. 13:02:25

Igen tisztelt Csepeli polgárok nem értem,hogy miért kell csodálkozni azon a puszta tényen ,hogy a fideszes vezetőknek nemtetszik,ha egy biztonsági őr munkaidőben ,világos nappal az asztalnál eltehékedve ,jó ízüen szunyokál,és az ügyfél ha netán felmeri ébreszteni a lag szebb álmából agresszíven és semmitmondóan,lekezelően elhajtja az ügyfelet.LÁSD okmányiroda.Azthiszem ezt nemlehet megengedni egy munkahelyen sem ,de az önkormázathoz közeli vagyonvédelmi cégeknek mindent lehet.Hát iggen is tessék váltani.

Akivülálló 2011.11.24. 18:54:21

Nem arról az egy magácskának nem szimpatikus biztonsági őrről van szó aki valószínűleg nem aludhatott hiszen az okmányirodába mindig sok az ügyfél. Hanem 32 családfenntartó férfiről aki elveszíti az állását,és valószínűleg munka nélkül marad év végére.Több gyermekes családok mehetnek tönkre,hiszen a legtöbbjüknek lakáshitele van.
süti beállítások módosítása