CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Esztergom a Fidesz állatorvosi lova

2011. december 01. 11:26 - CSú-admin

Esztergom: ősi, koronázó magyar város, ahol a 2010-es választások után Meggyes Tamás és a fideszes többség lehetetlenné tette Tétényi Éva, a független polgármester asszony munkáját, és ellehetetlenítette a város működését. 

Fidesz: a még létező Magyar Köztársaság hatalmon lévő kormányzó pártja.

Állatorvosi ló: az az állatfajta, amelyen az állatorvosnak készülő egyetemistáknak a lovaknál előforduló összes betegséget bemutatják.

Beteg, megroggyant a Fidesz. Nem tudta az éj leple alá dugni az Esztergom állítólagos megmentését szolgáló törvényjavaslatról szóló vitát. Csütörtökön még a déli órákban is a Duna-parti város volt terítéken. A Fidesz összes, eddig eltitkolni szándékozott betegségével együtt. Meggyes Tamás, Esztergom országgyűlési képviselője, volt polgármestere be sem tette a lábát a Parlamentbe a sokszori felszólítása ellenére sem. Az ellenzék ízekre szedte a valójában az ő megmentését szolgáló törvényjavaslatot, és bizonyította a Fidesz képmutatását.

Az országgyűlés munkája képpel és hanggal a televízióból ITT vagy folyamatosan a parlamenti rendszeren keresztül ITT követhető. Akinek elég a vita hangja, az IDE, a rádiós közvetítéshez kattintson. Az  összes felszólaló érvelését visszamenőleg ITT lehet meghallgatni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr903428567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása