CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Óriási felháborodás és tüntetés szervezés a Klubrádió elhallgattatása miatt

2011. december 21. 18:38 - csú

Súlyos pszichopatának kell lenni ahhoz, hogy egy ellenzéki rádiót ne tudjon elviselni egy kormány. Viszont ha így áll a dolog, akkor nem maradt más megoldás, csak a koki és a saller. Lehetőleg egyenes adásban.  Ezt írja Tóta W. Árpád az INDEXEN. A Klubrádió honlapján rengeteg magyar és külföldi személyiség tiltakozik az egyetlen ellenzéki rádiót sújtó döntés ellen.

A Szolidaritás mozgalom és az éhségsztrájkoló tévések szolidaritási tüntetést szerveznek a Klubrádió mellett 2011. december 22-én, csütörtök délután négy órakor, a Rádió Pollack Mihály téri bejáratánál. Az interneten is szerveződnek a támogatók: néhány óra alatt több ezer tag csatlakozott a Klubrádióval szolidáris Facebook-csoporthoz. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr413481429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása