CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Láncreakció! Blokád alatt volt a Parlament, rendőrautókba dugták az ellenzéki képviselőket

2011. december 23. 11:58 - csú

"2011. december 23. az Orbán-rendszer megszületésének napja. Ezen a napon nem tehetünk mást, mint hogy új ellenállást hirdetünk az új rendszerrel szemben. Ennek az ellenállásnak konfrontatívnak, de erőszakmentesnek kell lennie. Az új ellenállás legerősebb fegyvere az igazság. Ez a rendszer meg fog bukni, el fog tűnni, amint a társadalom egésze megtudja róla az igazságot, s ha az ellenzék hangot ad ennek az igazságnak."- szerepel az LMP üzenetében, amely ITT OLVASHATÓ 

A fenti videó a tiltakozát és a rendőrségi akciót mutatja be. Az LMP képviselői péntek reggel lezárták a Parlament bejáratait, hogy így tiltakozzanak a kormány politikája ellen. Végül karjuknál és lábuknál fogva tették rabomobilba őket. A segítségükre siető szocialista és DKP-s képviselők közül is többet rendőrségi autókon szállítottak a Gyorskocsi utcai előállításra.

Az INDEX.HU élő közvetítése és részletes beszámolója - peercről percre -  kattintás után ITT LÁTHATÓ

LEHET MÁS A POLITIKA (LMP) - Új hírek a tiltakozásról

A LEGFRISSEBB HÍREK AZ LMP AKCIÓJÁRÓL, A TÜNTETÉSRŐL

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr163490660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E.Katolnai 2011.12.23. 18:30:02

Végre egy jó hír!
Jól tették, h elvitték őket! Végre nem csak a nemzeti érzelmü magyarokat viszik el a rendőrök, hanem a volt komcsik csemetéit. Végre ezt is megértük! Érdekes, mikor minket újpesti vagányokat bevittek és megrugdaltak a vörös pribékek, akkor senki nem háborodott fel, pedig mi minden tekintetben különb csávók voltunk (vagyunk), mint a raccsoló, homoszexualitásra hajlamos, mindig taknyos lmp-maszop banda.
Végre a másik oldalból is visznek el, csak ezeket – sajnos – nem verik bent össze, mint azt tették velünk, ezek a bolsi-csemeték ezt is megússzák.

Ájvékol a nemzetközi libsi-bal oldal és ájvékolnak itt a blogon is a volt munkásőrök, besúgok, meg azok csemetéi …
Ha én otthon lennék és lenne hatalmam az összes munkásőr-verőlegény-besúgó bandát felelősségre vonnám, azért, amit a 60-70-es években műveltek és akkor jónéhánytóknak megszűnne a blogon zajló magyarokat sértő, bántó szüntelen provokálás lehetősége is.

Olvasom, h ezeknek van pofájuk 'nemzeti' összefogásra szólítani, hogy beszélhetnek a magyarellenes, nemzetközi elveket valló hulladékok 'nemzeti' összefogásról? Micsoda alávaló banda: kár, h kiengedik őket.

De azért végre egy jó hír!

Énisvoltam 2011.12.24. 09:17:20

@E.Katolnai: Te szerencsétlen!!! A kedvenceid egytől -egyig komcsi és besúgó csemete!!!Te meg életedben nem voltál vagány!!!

katolnai 2011.12.24. 15:23:04

@Énisvoltam:
Látom az 'elevenedre' tapintottam …

A komcsi-munkásőr csemeték ma a liberális (nemzetközi-kozmopolita) és maszopos bandatagok. Örülök, h ebben egyetértünk. Ahova én jártam le a hatvanas évek végén (Újpesti Munkásotthon, Pamutgyár Kultúrház, Cipőgyár Kultúrház stb.) oda az olyanok, mint a belvárosi komcsi-kölkök a lábukat sem merték betenni. Több mint valószínű, h a te fajtád is kapott volna ott egy nyakast, vagy egy zsebkendőt, h legyen miben a taknyos orrát megtörölnie …

Csepel újság olvasó szavazó 2011.12.30. 20:50:54

@katolnai: Te gyökér, szájhős senkiházi! Ha olyan nagy volt a diktatúra, mint ahogy itt liheged, akkor valami nem stimmel a mondókád körül...Vagy körülötted... Faxkalap...
süti beállítások módosítása