CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

GAZSÁG ELLEN IGAZSÁG!

2012. január 05. 10:56 - csú

Rágalmak, hazugságok tárházát adatta ki közpénzen és lopott címen (Vörös Csepel) Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármester. Ábel Attila jobb sorsra érdemes fideszes alpolgármesternek – Rákosi Mátyáshoz, a Rajk-per kiagyalójához hasonlóan sok álmatlan éjszakája és – saját bevallása szerint rengeteg önkéntes, úgymond - fizetség nélküli munkája volt benne, mire végzett a nagy mű összegereblyézésével. A Fidesz a Vörös Csepellel kampányol – kerületfejlesztés helyett. Most terjesztik mint a pestist, pedig annak már év századok óta van ellenszere. Az Ábel- Németh-féle gazság ellenszere az igazság. A két gazterjesztő ezzel találta szemközt magát, amikor

Németh Szilárd olyan levelet kapott Nagy Józseftől, a Csepeli Munkásotthon alapítvány kuratóriumának elnökétől, amelyben a Munkásotthon több évtizedes vezetője tételesen bizonyítja, hogy Ábel Attila és Németh Szilárd HAZUDIK! Nagy József, persze ilyen durva kifejezést nem használ, hiszen egész életét az együttműködés, a kompromisszum-keresés, a humánum határozta meg. Az igazgató, a kuratóriumi elnök a gazsággal szembe az igazságot helyezi, a rágalmakat tényekkel veri le. A december 21-i keltezésű levelet a mai napig sem tették közzé a helyhatóság hivatalos szócsövében, a csepel.hu-ban vagy a brüll-brüll szavú Csepeli Hírmondóban. A XXI. kerületi Fidesz Handa Bandája, a csepel.info azonban csodák csodája, rábukkant Nagy József levelére, amit blogunk, a Csepel újság szó szerint közölt. A csepel.info csak mellékletként csatolta a levelet, és ez nem mellékes körülmény, sőt! A Handa Banda saját körítésével, félremagyarázva, újabb hazugságokkal megtoldva ismerteti a levelet. Olvasóik azonban bizonyítják: nem lehet félrevezetni őket. A kétségbe vonhatatlan tények és a világos, megcáfolhatatlan érvek megsemmisítik a rágalmakat, nevetségessé teszik a rágalmazókat. Németh Szilárd és Ábel Attila a hivatalos szócsőben hallgat, szóhoz sem jut. Közös művük fedőlapjához hasonlóan belevörösödtek a hazudozásba és a rágalmazásba. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr773521314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sóhegy049 2012.01.07. 22:19:47

Hagyjuk már ezt a szutykot! :-)
Azt meg el ne higgye már valaki, hogy ez a könyvnek látszó, nyomdaipari melléktermék, mert olyan büdös, mint a dög, kijött Bo 200,- Magyar Forintból? Elszámolás?
Ja, igen elszámolás, ha már azon hisztiznek odaát, hogy miért mennyi volt a terem a "melósban", özönvíz előtt?!
Meg ott a zöreg szállóige:
"pénztártól való távozás után...
süti beállítások módosítása