CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nincs válasz, nincs mentség!

2012. január 08. 10:46 - csú

Bár a tegnapi csendes megemlékezésen - amelyen a három éve gyilkosság áldozatává vált Takács Józsefre és Papp Lászlóra emlékeztek - a szervezők meghívása ellenére a családtagok, a régi barátok, kollégák, ismerősök, a csepeliek mellett a XXI. kerületi önkormányzat jellegi fideszes vezetői közül senki sem vett részt, ez nem akadályozta meg őket, hogy vasárnap a hivatalos szócsövükben, a csepel.hu-n egy interjút jelentessenek meg. A céljuk nyilvánvaló. Megismeréséhez elég elolvasni az írást.

A fideszes szócsőben azonban egy szó sincs arról, hogy mint Csepel választott fideszes, keresztényi elveket hangoztató vezetői, a meghívás ellenére miért nem képviselték a csepelieket a csepeliek által szervezett csepeli megemlékezésen?

2 komment
Címkék: fidesz tragédia

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr893528163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sóhegy049 2012.01.08. 12:13:34

SZVSZ!
A legalja, amit a helyi vezetés csinál. Hogy ez a "riport" igaz-e, azt döntse el mindenki, maga. Anno a "másikon", a kommentekben, az elhunytat a jobbfanok több ízben illették az általuk szokásos jelzőkkel, mikor a feleség is írt az oldalra. Ez az igazi legalja, "tőkét kovácsolni" egy ember halálából. :-(
süti beállítások módosítása