CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fideszhez és Jobbikhoz közeli, Fidesz-kormányt támogató békemenet: útlezárások

2012. január 21. 10:37 - csú

A mai demonstrációval kapcsolatos friss információk percről percre ITT  és ITT IS olvashatók. Hírverés, ráhangolás és  televíziós közvetítés ITT   

A Fidesz XXI. kerületi félhivatalos Handa Bandája, a csepel.info is verbuválja a közönséget a ma délután négy órakor kezdődő Békemenet című rendezvényre, amelyen a részt vevők a XIV. kerületi Hősök teréről a belvárosi Kossuth térre vonulnadk majd. (Részletek itt)

Jelentős közlekedési korlátozásokra kell ma számítani a fővárosban. A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint 

szombaton 16 és 19 óra között demonstrációt tartanak a fővárosban. A forgalomkorlátozások miatt több BKV-járat is módosított útvonalon közlekedik, így a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös, a 109-es, a 115-ös autóbusz, a 70-es, a 72-es, a 73-as, a 75-ös, a 76-os, a 70-es, a 78-as és a 79-es trolibusz, a 2-es, a 4-6-os villamos. Mindezeken felül a kisföldalatti egyes, a Hősök tere és a Bajcsy-Zsilinszky út közötti megállóit lezárhatják, esetleg a teljes vonalon leállíthatják a közlekedést. Szombat délutántól hosszabb-rövidebb ideig több forgalmas útszakaszon lehet korlátozásokra számítani, például a Dózsa György úton, az Andrássy úton, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Kossuth Lajos téren, valamint a Hősök terén és környékén.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr533615957

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tüntetések hétvégéje 2012.01.21. 13:14:51

3 és fél tüntetést is rendeznek a hétvégén, a rablóknak kiváló időpont a mostani időszak elhagyott házak kifosztásához. De lehet, hogy mégsem....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dermesztő 2012.01.21. 13:19:10

A linken nem lesz tv-közvetítés, az csak egy ajánló. Az echo tv honlapon nincs élő adás.
süti beállítások módosítása