CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

LEÁLLT A MALÉV

2012. február 03. 09:38 - csú

A légitársaság utasait az ügyfélszolgálati munkatársak (az alábbi telefonszámon: Magyarországról: 06-40-21-21-21, Külföldről: +36-1-802-11-11) tájékoztatják arról, hogyan utazhatnak el célállomásukra, illetve milyen lehetőségeik vannak a kártalanításra. A Malév sajtóközlménye ITT

Az MTI péntek reggel 6 óra 53 perckor egy soros hírt adott ki, amelyben közölték: "Pénteken reggel hat órakor leállt a Malév - jelentette be a társaság". Az MTI újabb híre 7 óra 9 perckor: "Hét órakor jelentették be a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren, hogy a Malév járatait törölték - értesült az MTI egy utastól hétfőn. A repülőgépére váró utas elmondta: hét óráig azt a tájékoztatást kapták a várakozó emberek, hogy késnek a légitársaság járatai." 8 óra 25 perc: "A Budapest Airport péntek reggel öt órakor kapott tájékoztatást a Malévtől, hogy nem indulnak a légitársaság járatai - közölte Hardy Mihály szóvivő az MTI-vel." Később Orbán Viktor is megszólalt.

A legfrissebb hírek a Malév leállásáról, az utastájékoztatásról ITT OLVASHATÓK

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr844056105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása