CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Pesterzsébeten törődnek a munkanélküliekkel

2012. február 10. 10:13 - csú

Jó volna Csepelen is hasonló hírt olvasni mint Pesterzsébet honlapján. A XX. kerületi hír kicsi, de annál nagyobb a hiánya a XXI. kerületben. A hír csak ennyi:

"Február 8-án zárult az előző, 6-án pedig indult a Szociális Foglalkoztató új közfoglalkoztatási programja, melynek kapcsán három hónapos szerződéssel keresnek munkanélkülieket. A program huszonöt fő számára kínál munkalehetőséget."

A fenti információ tehát pesterzsébeti. Talán egyszer, valamikor majd  Csepel mai vezetői is elszánják magukat valami hasonlóra. Tapasztalatszerzéshez a közpénzből vásárolt, személyes használatra adott csoda-Skoda autókba sem kell beülni. Elég felszállni egy BKV-s autóbuszra. Még választani is lehet...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr644089663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása