CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Schmitt Bál: össztánc lemondás után

2012. április 03. 21:19 - csú

Schmitt Pál lemondása után változatlanul áll a bál az államélet csúcsain és az alsóbb régiókban is. A táncmulatságból adunk ízelítőt. Csepelen Németh szilárd fideszes polgármester és honatya saját hírharangjának hasábjain tangózott a szervilizmus és a semmitmondás között, amikor keményen megkérdezték tőle „Hogyan tovább? Ki lesz az új köztársasági elnök?”. A tangózó válasz
irányt mutat: „Az elnökjelölt személyét illetően semmilyen  találgatásba nem kívánok belemenni. Olyan elnökre van szükség, aki a nemzet egységét képes megjeleníteni” – felelte sokat mondóan Németh Szilárd.
 
Más forrásokból megtudhatjuk, hogy a szólótáncot járó bálkirály (bálelnök) Schmitt beperli az egyetemet. A körtáncot lejtő szocialisták tréfás kedvűek: ők budapesti díszpolgárnak jelölik a két tűz között őrlődő, lemondott rektort, akinek a lemondását a miniszter nem fogadta el. Közben a Fidesz sasszézik: dr. Kövér László helyett dr. Áder Jánosnak áll a zászló mint köztársaságielnök-jelöltnek. A kereszténydemokraták tatabányai korifeusa pedig rituális táncot mutat be: Schmitt Pált Jézus Krisztushoz hasonlítja?
 

Lehet ezt még fokozni? A pörgés erősödik, a Schmitt Bál folytatódik… 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr954362087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.11. 14:08:18

Nem érdekes ki lesz a köztársasági elnök. Az a kérdés lesz-e szerepe a politikai életben, vagy csak báb lesz????
süti beállítások módosítása