CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Négyes gyilkosság Kulcson

2012. április 06. 13:01 - csú

A rendőrség elfogta azt a 23 éves férfit, akit a kulcsi négyes gyilkossággal gyanúsítanak. H. Csanád Jutas a gyanú szerint az édesapját, a nagyszüleit és a bátyját ölte meg bozótvágóval, nővérét, anyját és egy járókelőt pedig megsebesített - jelentette be a helyszínen Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs igazgatója. (Képek a helyszínről) Felröppent, hogy a gyilkos túszokat is ejtett, de ezt később a rendőrség cáfolta. A férfit egy Kulcshoz közeli mocsaras területen fogták el, nem tanúsított ellenállást. Helyiektől származó információink szerint a húsz év körüli fiatalember egy dolgos, szorgalmas, normális életvitelű család tagja volt, aki bekattanhatott. (Friss Információk ITT) Garamvölgyi László egyértelművé tette, hogy

túszejtésről nem volt szó. A rendőrség szerint kizárható, hogy leszámolás vagy üzleti nézeteltérés állt a háttérben. Az elsődleges adatok arra utalnak, hogy egy családi veszekedés vezetett a mészárláshoz.

A 23 éves féri az apját, a nagyszüleit és a bátyját gyilkolta meg. Mint Garamvölgyi László elmondta: a házból kijövő gyanúsított a kezében lévő bozótvágóval megsebesített egy járókelőt is, aki a rendőröket akarta értesíteni.

A járókelő mellett a kórházba szállított sérültek között van a férfi nővére és édesanyja is. Egyelőre egyikük sincs kihallgatható állapotban. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője megerősítette, hogy négy embernél csak a halál beálltát tudták megállapítani, hárman súlyosan megsérültek, őket Budapestre, Székesfehérvárra és Dunaújvárosba szállították. A halottak között egy idősebb nő, egy idősebb és egy középkorú férfi, valamint egy fiatalember volt.

A rendőrség szóvivője azt mondta, a gyilkos szúró- és vágóeszközöket használt, az elkövetés brutális volt. A helyszínre érkezett a Terrorelhárítási Központ (TEK) készültségi szolgálata is. Tudósítóink kilenc autót számoltak össze. A polgármesteri hivatalnál gyülekeztek, majd bementek a házba. Később erősítés is érkezett, golyóálló mellényes, gépfegyveres kommandósok is voltak a háznál. A rendőrség lezárta a környéket. 135 rendőr fésülte át a környező településeket is, értesítették a vízirendészetet és helikopterrel is keresték a menekülő gyanúsítottat.

Az egyik szomszéd, Hideg Edit elmondta: délelőtt egy vérző fejű embert látott kijönni a házból, aki segítséget kért egy másik szomszédjától.

Kiss Csaba polgármester megerősítette, hogy egy átlagos családban történt a többszörös gyilkosság, de feltételezései sincsenek arról, hogy mi vezetett idáig. Az utca egyik lakója az Indexnek azt mondta: nem vett észre semmit az éjszaka, a kutyák sem ugattak. Őt is meglepte, amikor reggel sorra jöttek a szirénázó mentőautók, rendőrök és egy helikopter is körözött fölöttük.

A helyszínre három mentőautót és egy mentőhelikoptert is riasztottak. Utóbbi egy életveszélyes sérültet a budapesti Állami Egészségügyi Központba szállított, a másik két sérültet rohamkocsival a székesfehérvári, illetve a dunaújvárosi kórházba vitték.INDEX.HU

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr254367693

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kulcs: Elfogták a gyanúsítottat 2012.04.06. 13:27:02

Négy embert megöltek, három pedig súlyosan megsérült a Fejér megyei Kulcson péntek délelőtt történt tragédiában – tudta meg a község polgárőrségének vezetőjétől az MTI. A halottak között egy idősebb nő, egy idősebb és egy középkorú férfi, valamint egy fia…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása