CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kátyúbajnok lett Csepel!

2012. április 16. 00:20 - csú

Németh Szilárd csepeli polgármester és Tarlós István főpolgármester majd eldönti egymás között, hogy kié az érdem, esetleg a Csevak Zrt vezérigazgatója, Werner Péter is beszállhat a vetélkedésbe. Tény, hogy a Bors című napilap szigorú, ámde pártatlan zsűrije úgy döntött, hogy az országos kátyúbajnokságot Csepel nyerte meg. A 10 ezer forintos fődíj Nagy Dánielnek jár. A Bors olvasója Csepelen, a Duna-lejáró utca 26. szám elôtt találta meg a minden más versenyzőt megszégyenítő  45 centiméteres mélyedést,  ami "egyszerűen döbbenet” – írja a fényképet mellékelő olvasó. Részletek:

Csak úgy röpködtek az úthibákat megörökítő fotók az ország majd minden részéről a Bors felhívására! Heteken át kerestük olvasóinkkal hazánk legmélyebb kátyúját, amelybe – a beérkezett képek alapján – Csepelen roggyanhat a figyelmetlen autós.

Végéhez ért az egész országot megmozgató Kátyúvadász versenyünk. Játékos kedvű olvasóink fényképezőgéppel és mérőszalaggal vadásztak az úthibákra – de nem is kellett nagyon vadászniuk, szembejöttek azok maguktól.

Porcz Gábor Győr városában, a Szent István út Abda felé tartó szakaszán botlott bele egy aszfaltlyukba, melynek 13 centiméteres mélységét hölgyismerőse mérte meg. Székesi József a Nógrádsápról Galgaguta felé vezető főút repedezett útszakaszán örökített meg egy ott éktelenkedő, csúf mélyedést.

A 10 ezer forintos fődíj Nagy Dánielnek jár, akinek ezúton is gratulálunk. Olvasónk március 30-án Csepelen, a Duna-lejáró utca 26. szám elôtt találta meg azt a mélyedést, amiben szabályosan elsüllyedt a mérőszalag. „45 centiméteres mélységet mutat a mérőeszköz, ami egyszerűen döbbenet” – írja olvasónk a képek mellé csatolt levelében.

Aki saját szemével szeretné látni a rekorder úthibát, az siessen, ugyanis a Generali a Biztonságért Alapítvány a Bors felhívása nyomán vállalja, hogy a legmélyebb kátyút kijavíttatja. – A Generali számára fontos, hogy ne csak akkor segítsen, amikor már megtörtént a baj, hanem hozzájáruljon a kár megelőzéséhez is – hangsúlyozta Zsombori Levente, a Generali gépjármű-kárrendezési divíziójának vezetője. – Emellett szeretnénk felhívni az olvasók figyelmét, hogy a kárrendezés zökkenőmentes lebonyolítása érdekében mindig tanácsos a történteket dokumentálni. Akinek kára keletkezik, a rendelkezésére álló eszközökkel, akár egy erre alkalmas mobiltelefonnal, készítsen fotókat a helyszínről és az autót ért sérülésekről.

Balajti Péter BORSONLINE.HU

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr444434017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énisvoltam 2012.04.15. 11:31:13

Hol van most Kátyu Számolgató ,sima útért harcoló polgármesterünk aki a megválasztása utáni első három hónapban mást se csinált mint a sajtó nyilvánossága előtt folyamatosan a szocik által hátrahagyott kátyúkat vizsgálta???
süti beállítások módosítása