CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szegénységi bizonyítvány a polgármestertől, a polgármesterről

2012. július 02. 16:08 - csú

Nsz-30a.pngSaját magáról, saját magának állított ki szegénységi bizonyítványt Németh Szilárd (képünkön), a XXI. kerület fideszes polgármestere. Olvasóink tudják: a Csepel újság vasárnap tette szóvá, hogy Csepelen július elsején, a köztisztviselők napján - ellentétben az ország több ezer önkormányzatával -  sem egy rendezvénnyel, sem néhány tisztességes emberi szóval nem köszöntötték a helyi köztisztviselőket, akik nélkül a jelenlegi városvezetők mozdulni sem tudnának.

Július 1-i cikkünk megjelenése után, júlus 2-án, hétfőn a hivatalos szócső közölte Németh Szilárd levelét, amelyik ímmár a köztisztviselőkhöz szól. Mondhatnánk: jobb későn mint soha. Ha azonban a levelet szemügyre vesszük, akkor  láthatjuk benne a lekezelést, a kapkodást, a "menteni a menthetőt" - elv alkalmazását. Németh Szilárd hevenyészett sorait a dátumozás szerint június 29-én, pénteken írta, és napokkal az ünnep után, július 2-án adta át a címzetteknek és a nyilvánosságnak. Nem véletlenül él több ezer év után is a szállóige: a stílus maga az ember. Németh Szilárdnak, a fideszes városvezetésnek a visszadátumozott, felszólításra utólag átadott levél jelzi az "emberségét", és leginkább a  stílusát. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr884624178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása