CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Augusztus 1. és 20. között igazgatási szünet a polgármesteri hivatalban

2012. július 24. 00:04 - csú

Nsz-30a.pngVáltoztatás nélkül adjuk közre a XXI. kerületi fideszes városvezetés hivatalos szócsővében, a csepel.hu - ban közölt, forrás megjelölés nélküli információt, amelynek lényege:

augusztus legnagyobb részében Csepelen, a polgármesteri hivatalban nem lesz ügyfélfogadás.

Az eredeti hír a következő:

Tisztelt Csepeli Lakosok!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 10/2007. (III. 26.) Kt számú rendelete 57. § (2) bekezdése alapján „A Polgármesteri Hivatal minden év augusztus 1. napjától augusztus 20. napjáig igazgatási szünet miatt zárva tart”.

Az idézett rendelkezés alapján tájékoztatom a Tisztelt csepeli lakosokat, hogy az igazgatási szünet ideje alatt a hivatal szervezeti egységei az általános rend szerint ügyfeleket nem fogadnak.

A Hivatal Ügyfélszolgálatán az Okmányiroda munkatársai az elkészült okmányokat adják ki. A fent megjelölt időszakban időpontfoglalásra lehetőség nincsen.

A Hivatal épületében az Anyakönyvi Csoport azokban a születési és halálozási ügyekben jár el, melyek nem tűrnek halasztást.

A Gyámhivatal, a Családtámogatási Iroda és az Oktatási Ágazat saját székhelyükön halasztást nem tűrő ügyekben járnak el.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr734627636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nlaca 2012.07.05. 06:53:00

Miért idáig volt ?
25-én vizsgáztattam a kocsit és miután vonóhorog is lett felszerelve az Okmányirodán kell a vizsgát beírni. Bementem a vizsga után időpontot kérni, és július végére tudtak volna csak adni, közben az ideglenes papír lejár 15 napon belül. Kérdésemre, hogy mit csináljak, akkor vonta a vállát az előadó. Erzsébeten 1 hétre volt időpont. Ugyanekkor a lányomnak is akartam személyit cserélni és az interneten Csepelen szintén nem volt már júliusra időpont, így ő is ment Erzsébetre. Ez hogy van, hogy nálunk nem működik, Erzsébeten viszont igen ?
Amikor az utca átnevezés volt, akkor viszont két napon belül kaptam időpontot ... Ha leszólnak akkor megy ?

nlaca 2012.07.05. 06:54:54

Ja és mégegy, az Okmányirodával van szemben egy kis cég, aki a kocsi papírokat egy nap alatt intézi, persze pénzért.
süti beállítások módosítása