CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szilágyi Áron kardvívó nyerte az első magyar aranyat Londonban, Ungvári Miklós ezüstérmes cselgáncsban

2012. július 30. 00:01 - csú

Szilágyi Áron -Londoni arany.PNG Szilágyi Áron nyerte a magyar olimpiai csapat első aranyérmét Londonban. A 22 éves magyar kardvívó magabiztosan tört át az egész mezőnyön, legyőzte az olimpiai bajnoki címvédőt, kiütött egy háromszoros világbajnokot, a döntőben pedig már 7-0-ra is vezetett, végül sima győzelemmel szerezte meg az aranyat. 

További részletek ITT   Az origo.hu képriportja ITT

Ungvári Miklós-Olimpia-London Judo.PNGA 66 kilós Ungvári Miklós nagyszerű cselgánccsal döntőig menetelt, majd ezüstérmet szerzett a londoni olimpián. Az első két ellenfelét egyaránt ipponnal győzte le, aztán a nyolcaddöntőben egy szlovént, a negyeddöntőben pedig egy lengyelt vert meg egy ponttal. Az elődöntőben a vb-második, Európa-bajnok spanyol Uriarte sem talált fogást a rendkívül összeszedetten dzsúdózó Ungvárin, aki így aranyért küzdhetett, de a döntőben szoros meccsen kikapott a grúz Savdatuasvilitől. Részletek ITT Fotók: ITT

Olimpiai hírek, tudósítások ITT

AZ OLIMPIA  PROGRAMJA, MAGYAR SPORTOLÓK VERSENYEI

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr894685666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.07.30. 09:36:05

A magyar miniszterelnök is kivette a részét a magyar kardvívó olimpiai sikerből. Ehhez nem mindenki gratulált neki. Mármint Orbán Viktornak.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2714_orban_a_nepe_es_az_olimpiai_arany
süti beállítások módosítása