CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Átvágták a nagy átvágót?

2012. szeptember 05. 00:05 - csú

Avat-NSZ-fitnessz.PNGNehezen bírja a várakozást a XXI. kerület nagy átvágója, Németh Szilárd  fideszes, mindent felavató polgármester. (Képünkön ollóval és vörös, csepeli masnival a kezébenAvatna ő éjjel-nappal, de avatni való, sajnos nincs sok Csepelen mostanában. A szocialista városvezetés által megkezdett beruházások – a csatornázást és a gerincút befejezését is beleértve – lassan teljesen elfogynak. Újabb, a Fidesz által kezdett beruházás még a láthatáron sincs! A nagy átvágó ezért hajlandó kevesebbel is beérni, csakhogy csattoghasson a szalagvágó olló meg a fideszes szócsövek fényképezőgépe.

Azt azonban eleinte végképp nem értették sokan, hogy mi keresni valója van egy polgármesternek az amúgy valóban takaros új fitness-terem megnyitásánál? Szép hölgyeket láthat maga körül is eleget, hiszen benn a hivatalban ilyenekkel vetette magát körül. Ollót, szalagot is kaphat tőlük. Miért kell egy újabb átvágásért az Ady Endre úti kondi terembe menni, amikor az átvágást naponta megteszi a csepeliekkel? Így töprengtünk, amíg meg nem láttuk az új sportos létesítmény szlogenjét: „Te vagy a legfontosabb!

Hát persze, csaptunk a homlokunkra. Az edzőteremben Németh Szilárd megkaphatja azt, amiből ugyan eddig sem volt sok neki, de ma már az is nagyon fogytán van, vagyis a megbecsülést. A szombati átvágáson megint lehetett valaki, sőt aranyló betűkkel tudatták vele: Te vagy a legfontosabb…Lehet, hogy nem is a szalagot, hanem Németh Szilárdot vágták át?! (LUX)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr84755788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása