CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Orbán versenye a sánta kutyával

2012. szeptember 07. 00:03 - csú

Orbán-elhasalt.PNGKit érnek utol hamarabb? A sánta kutyát vagy Orbán Viktort?  

Magyarország falkaforradalmi kormányfője tegnap reggel óta menekül. Ő azt sugallja, hogy előre, a nemzet megmentése felé, valójában azonban a nemzeti megszorításokhoz vette az irányt – rohamtempóban. Látja, tudja, hogy elsősorban ő miatta és jobb keze, Matolcsy György gazdasági miniszter miatt kell a nemzeti megszorításhoz menekülni.  Orbán úgy gondolta, hogy az okokat az IMF-re keni, és ő mint a gyengék gyámolítója,  a nemzet megmentője lép a porondra.

Néhány óra alatt lebukott a kis hamis. Az index leleplező információját olvasva nyilvánvaló: Magyarország miniszterelnöke hazudott, megint át akarja verni saját hazáját ugyanúgy mint az azeri baltás gyilkossal kapcsolatos kiárusításnál, és annak következményeinél. Megint tetten érték.

Tényleg gyorsan utolérték Orbánt. Gyorsabban mint a sánta kutyát. Itt a vége? (L U X)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr14760380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása