CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Cikkünk nyomán: már van időpont, de bocsánatkérés nincs...

2012. szeptember 14. 10:01 - csú

Felkiált-jel-kicsi_1.jpgReméltük, hogy nem hiába' beszélünk. Reményünk valóra vált. 

Miként megírtuk, a fideszes városvezetés hivatalos szócsöve, a csepel.hu közleményben jelezte, hogy szeptember 20-án, csütörtökön közmeghallgatás lesz a Radnóti Miklós Művelődési Házban. A polgármesternek és környezetének igen "komoly" hozzáállását fejezte ki az a tény, hogy a közlés csak arról NEM szólt: hány órakor kezdődik a fórum? Ezt a hiányosságot néhány sorban szóvá tettük.

Cikkünk megjelenése után a hírt kiegészítették a szócsőben. Ebből tudhatjuk, hogy a közmeghallgatás délután öt órakor kezdődik majd. A hiba beismerését, a bocsánatkérést - falkaforradalmi módra -  elmulasztotta a fideszes városvezetés.  Sebaj! Újabb reményünk van: ha már a bocsánatkérés elmaradt, reméljük, a közmeghallgatás nem marad el, megtartják, és - az új keletű  gyakorlattól eltérően - Németh Szilárd polgármesteren kívül mást is hagynak szóhoz jutni, talán még  az ellenzéki képviselőket, sőt magukat a csepelieket is, legalább egy évben egyszer...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr424776501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása