CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Két kézzel szórják a közpénzt Csepelen

2012. szeptember 28. 20:27 - csú

Werner Péter-Csepeli Városgazda csevak zrt.PNGNémeth Szilárd fideszes polgármester után közpénzből, nyakló nélkül, vagyis kilométer- és költségkorlátozás nélkül kocsikázhat Németh úr bizalmi embere, Werner Péter (képünkön), a Csepeli Városgazda Zrt (korábban Csevak) vezérigazgatója is. 

Szenteczky János, az MSZP csepeli szervezetének elnöke, önkormányzati frakciójának vezetője a saját facebook oldalán egy írást tett közzé a szeptember 27-i képviselő-ülésen történtekről. Mivel a falkaforradalmi fideszes városvezetés szócsöve, a csepel.hu pénteken elsötétedett, felmondta a szolgálatot, a Handa Banda flotta uszálya,  a csepel.info  folyékonyan hazudik, és eltitkolja az információkat, mi most változtatás nélkül közzé tesszük Szenteczky János írását:

A csepeli Fidesz erkölcse, avagy árufuvarozó a csepeli vagyongazda vezetője, vagy csak erkölcstelen, akár a helyi Fideszes vezetés?

„Egyetlen év alatt 33317 kilométert utazgatott közpénzen az MSZP-s polgármester-jelölt” volt a címe annak az írásnak, ami 2010-ben jelent meg Ábel Attila (korábban admin, ma agitprop felelős) szerkesztésével, illetve közreműködésével kiadott Csepel Info c. kiadványban. Majd így folytatták: „A kimutatások szerint Szenteczky János vezérigazgató 2008 májusában 4448 kilométert, júliusban, a szabadságolások idején 5447 kilométert, augusztusban pedig 4507 kilométert tett meg a Csevak Zrt. kizárólag általa használt kocsijával – miközben a munkaköre szerint vezérigazgató, nem pedig árufuvarozó volt.”

Megtévesztő módon nem szólt a cikk akkor arról, hogy 2008-ban összesen 27668 kilométert tettem meg úgy, hogy az autóhasználatot terhelő minden adót és járulékot magam fizettem!

A csepeli képviselő-testület fideszes többsége (közte Ábel Attilával, aki azóta már alpolgármester is) a tegnapi ülés egyik napirendjeként azt fogadta el, hogy a Csevak Zrt. jogutódjaként működő Csepeli Városgazda Zrt. jelenlegi vezérigazgatója, Werner Péter eddig 30000 km-ben korlátozott autóhasználatát feloldja és ennek értelmében -akár csak Németh Szilárd polgármester- annyit mehet az autóval, amennyit csak bír. És mindezt úgy, hogy a korlátlan autóhasználatot terhelő adókra és járulékokra sincs gondjuk. Ezeket ugyanis -szintén a csepeli fideszes többség döntése értelmében- a kerületi adófizetők állják! Nem csoda, hogy szükség volt a döntésre, hiszen Werner Péter a kérdésemre válaszolva elmondta, hogy hat hónap alatt már 25000 kilométert tett meg a Csevak autójával…

Miután a testületi ülésen a fentieket szó szerint szóvá tettem, úgy minősítve az előterjesztést, hogy az nemcsak pofátlan és sunyi, de gerinctelen is, Németh Szilárd a következő reagálással rendelte el a szavazást: „…arcpirulás nélkül fenntartom a javaslatot, amely törvényes és erkölcsös…”

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr534808964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása