CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem lesz lomtalanítás Csepelen október 8. és 18. között!

2012. szeptember 28. 00:22 - csú

Stop221_2.jpgA Csepel újság értesülése szerint a képviselő-testület tegnapi, szeptember 27-i ülésén Németh Szilárd fideszes polgármester közölte, hogy a már kiküldött értesítések, közlemények ellenére nem lesz lomtalanítás Csepelen 2012. október 8. és 18. között.

Informátoraink elmondták:

 a polgármester kijelentette, hogy személyesen ő tiltotta meg a lomtalanítást.

Intézkedését a Királyerdőben zajló csatornázással indokolta. Azt állította, hogy a csatornázás alatt álló utcák lakói fordultak hozzá, ők igényelték a lomtalanítás elhalasztását. Ezt követően szólt a főpolgármesteri hivatal és a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt vezetőinek. Úgy tudjuk, Németh Szilárd azt ígérte, hogy az október 8. és 18. közötti lomtalanítás elmaradásáról értesíteni fogják a lakosságot. Arról, hogy még az idén lesz-e lomtalanítás vagy arról, hogy azt mikorra halasztják, nem beszélt a polgármester.

Olvasóink hónapok óta nagy érdeklődéssel figyelték a lomtalanítás zaklatott előkészítését. „Azt beszélik Csepelen” elnevezésű menüpontunkban, ahol automatikus sorrendben láthatók blogunk leggyakrabban megnézett információi, ott hetek óta az első és a harmadik hely között ingázik a hír. Sokan türelmetlenül várták a pontos részleteket a hagyományos akcióról. Az idei lomtalanításra azonban már a kezdeteknél a csepeli városvezetés kapkodása nyomta rá a bélyeget. A hivatalos szócsövek: a Csepeli Hírmondó és a csepel.hu eleinte egy szót sem szólt a lomtalanításról. Lapunk június 19-i oknyomozása után végre megmozdultak a hegyek. És mint most láthatjuk, torz egeret szültek. A „Főkefe” Tarlós István főpolgármesterrel,  Németh Szilárddal és megbízottaival júliusban egyeztetve, az ő kérésükre jelölte ki az október 8. és 18. közötti időszakot. A királyerdei csatornázás előkészítése akkor már javában zajlott, sőt a munkagépek is felvonultak. Pontosan tudni lehetett, tudni kellet, hogy a csatornázás októberben javában tart majd. Meglepetés senkit sem érhetett a Szent Imre téri hivatalban. A lomtalanítás októberben elmarad, csak a lom, a bosszúság és a kérdések sora marad az itt élők nyakán. Mikor lesz a lomtalanítás? A választott vezetőknek miért kell bolondítani, bosszantani a csepelieket? Válasz, persze most sem lesz. Németh Szilárd és társai ugyanis olyanok mint a lomszállító járművek és a hozzájuk gördített  tárolók: narancs színűek és kukák..

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr174807524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hope2 2012.09.28. 10:12:09

Ezek szerint Németh úr nem akar a szeméttől megválni. Oda kéne TALICSKÁVAL tolni a hivatala elé, hogy azt tolja tovább, ne a kerület renoméját(el).

Vulkán52 2012.09.28. 11:04:39

Polgármesternek a háza elé kellene október 8-18 között a szemetet szállítani, mindent amit a lakótelepi lakásokból nem tudunk hova vinni. Hagyják ki azt a helyet ahol a csatornázás folyik, Csepel többi részén legyen meg a lomtalanítás.

Some1 2012.10.02. 03:06:57

Létezik hulladékudvar is ha annyira nem fértek el a szeméttől, ami elönti a lakásotokat. Ha meg eddig elfért nálatok, akkor most miért olyan sürgős az eltakarítása??? És ti mivel vagytok különbek, hogy nektek járjon a lomtalanítás a királyerdei lakosoknak pedig ne?
Amúgy a kerületnek milyen renoméját tolná el? Annyi botrány volt itt 2010 előtt, hogy én szégyelltem magam, hogy itt lakom. :s
süti beállítások módosítása