CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Karambolozott a Lázár Jánost szállító autó - egy nő meghalt

2012. október 24. 09:03 - csú

Lázár-baleset.PNGBudapest, 2012. október 24., szerda (MTI)- Karambolozott a Lázár Jánost szállító mikrobusz szerda reggel az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, a balesetben az eddigi adatok szerint egy nő életét vesztette. Az MTI helyszínre érkezett tudósítója úgy értesült, hogy a Miniszterelnökséget vezető államtitkár könnyebb sérülést szenvedett.

Lázár-mikeovusz.PNGAz MTI fotóriporterének képein az látható, hogy az államtitkárt szállító Volkswagen Transporter eleje tört össze, a mikrobusz a pályatest melletti árokban áll. A másik jármű, egy Ford Fiesta az autópálya belső sávjában van, a vezetőülés felőli oldala teljesen összetört.

Megsérült a személygépkocsi motortere, mindkét ajtaja és hátulja is.

Az eddigi adatok szerint a személyautóban utazó nő vesztette életét a balesetben. Arról, hogy Lázár János megsérült-e, egyelőre sem a megyei rendőrség, sem a mentősök nem adtak információt. Az MTI úgy tudja, hogy az áldozat egy 36 éves nő. A mikrobuszban Lázár János és sofőrje ült, mindkettőjüket könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek szerda reggel azt mondta: az M5-ös autópálya Budapest irányába vezető oldalán, a 107-108 kilométerszelvény között két gépjármű ütközött össze.
A helyszínelés tart - közölte a szóvivő az MTI-vel.

(A Kormányszóvivői Iroda előzőleg azt tudatta az MTI-vel, hogy "tisztázatlan okok miatt, a belső sávban veszteglő gépjárműnek ütközött" a Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárt szállító autó.)

MTI 2012. október 24., szerda 9:10

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr854865958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása