CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gerinctelenség: átvágás avatás nélkül

2012. november 04. 23:59 - csú

Csak a Fidesz-kisebb_1.pngA csepeli gerincutat 2012. október 31-én nem adták át.

Pontosabban: a gerincutat október 31-én sem adták át. Németh Szilárd fideszes polgármester viszont bizonyította, ő avatás nélkül is tud átvágni. Nem szalagot, hanem a csepelieket. A fővárosi és a XXI. kerületi fideszes városvezetők korábbi ígéretei szerint ugyanis már 2012. július 31-én át kellett volna adni a gerincutat.

Még nyáron, másfél hónappal a jelzett júliusi határidő előtt a csepel.hu-n is olvasható kommüniké szerint a következőket közölték, idézzük: „…előre nem látható munkálatok elvégzése vált szükségessé, a kivitelezővel kötött szerződést módosítani kellett, amihez viszont közbeszerzési eljárást kellett kiírni a műszaki tartalom megvalósítása miatt. A korábban megkötött szerződésben rögzített 2012. július 31-ei határidőt így 2012. október 31-ére kell módosítani.”

A fideszes vezérek  a mai napig egy szót sem szóltak arról, hogy miért vágták át a csepelieket?! Miért nem adták át legalább az általuk módosított határidőre a csepeli gerincutat?  A kínjában már buszmegállókat, gyalogátkelőhelyeket avatgató fideszes Németh Szilárd polgármester a XXI. kerületi és a budapesti városvezetéssel együtt hallgat mint a sír. Eltemették a tényeket, eltemették saját ígéreteiket. Úgy gondolják, hogy a csepeliek avatás helyett az átvágással is beérik. A becsapott csepeliek azonban nem csak a zsúfolt kerületi utak miatt emlegetik a gerinctelenséget. (L U X)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr694888272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása