CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

FÉLELMETES VOLT...

2012. december 07. 10:36 - csú

Jeges utak.PNGOlvasóink egybehangzó véleménye szerint a minusz egy-két fokban és az egy-két centis hóban félelmetes volt a csepeli közlekedés tegnap délután és este! Csepelen sehol nem lehetett látni egy sószóró kocsit sem! De fő, hogy van télügyi biztosunk, meg hogy a Vitézy 8 milla jutalmat kap...Részlet az index.hu cikkéből:
"Ahogy beértem Csepelre a gyorsforgalmi felől, igazi jégpályává változott az út. Csepel széléről a királyerdei részre 1 óra alatt lehetett eljutni. A kis kerülőutcákban is állt a sor... Hármast kapcsolni nem lehetett. 20 km/h volt a max. sebesség. A hazafelé úton, ami kb. 2 óra volt, egy szóróautót sem láttam. Ez azért is érdekes, mert az FKF telepe Csepelen van, de a gyorsforgalmi sem volt leszórva. Mintha el sem hagyták volna a telepet..." Az autóbuszok Csepelen egy óra alatt tették meg azt a szakaszt, amit még csúcsforgalomban is 10 perc alatt járnak végig. Nem a hókotrók zárták el az utat...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr254952626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása