CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli ékszerbolti tolvajok elfogásáért indult nyomozás

2013. január 06. 04:04 - csú

Körözik.jpgTöbb tucat aranygyűrűt vittek el tolvajok pénteken egy csepeli ékszerboltból. Az egyik elkövetőt a rendőrség elfogta, két társát még keresik.

A mellékelt képen látható Rézműves Róbert ellen a Csepeli Rendőrkapitányság országos elfogatóparancsot bocsátott ki. Őt más szervek is körözik vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt (Fotó: BRFK)

A police.hu oldalon szombaton közzétett rendőrségi tájékoztatásban a történtekről azt írták, hogy az egyik elkövető, egy 23 éves budapesti nő kirángatta az eladó kezéből a bemutatásra kínált gyűrűket tartalmazó tálcát, miközben másikuk az ékszerbolt ajtaját folyamatosan nyitva tartva biztosította a menekülés lehetőségét. Ezután mindketten beültek az üzlet közelében várakozó autóba, amelyben harmadik társuk várta őket, majd elmenekültek.

A 23 éves nőt a rendőrök szombat hajnalban a VIII. kerületben elfogták, társai azonban még szökésben vannak, az ékszerekről sincs egyelőre információ.

Az ajtónál a menekülést biztosító 26 éves budapesti férfi ellen a XXI. kerületi kapitányság országos elfogatóparancsot adott ki. Őt más szervek is körözik vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt - olvasható a közleményben. Az elkövetők harmadik társának személyazonossága egyelőre ismeretlen. A rendőrség mindhármuk ellen eljárást indított lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. (MTI)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr775000322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása