CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attilának elment a józan...

2013. január 09. 16:40 - csú

Ábel Attila lóvá téve.PNG... nyílt köszönet Szenteczky Jánostól. Az eset egyszerű: Ábel Attila hazudott, amikor azt állította, hogy "az MSZP Csepelen semmit sem támogatott, például a HPV védőoltást sem." A hazugságot az egyik XXI. kerületi fideszes szócső, a Csepeli Hírmondó közölte. A jegyzőkönyvekkel alátámasztott valóság ennek az ellenkezője: a szocialisták támogatták a HPV-oltást is.. A szocialisták helyreigazítást kértek, a Hírmondó ezt megtagadta, a bíróság pedig első fokon helyreigazításra kötelezte a szócsőt.

Ábel Attila, a XXI. kerület fideszes alpolgármestere begurult, pontosabban dühbe gurult. Az önkormányzati kommunikációs ügyek helyi mentorát az hozta ki a béketűrésből, hogy Szenteczky János, az MSZP csepeli szervezetének elnöke, önkormányzati frakciójának vezetője magát a fideszes alpolgármestert, Ábel Attilát idézte szószerint, ami azért lássuk be, mégsem  akármilyen baráti gesztus a mai politikai viszonyok között. Az idézet Ábel Attila bírósághoz  címzett leveléből származik, amelyben önmagát és az ő közreműködésével is készülő, az Ábel-féle hazugságot közlő Csepeli Hírmondót akarja kimosni a hazugságból. A Fidesz kerületi  agit.prop felelőse mint alpolgármester - megfeledkezve arról, hogy Magyarországon legalább az igazságszolgáltatásban még fellelhetők a jogállam jelei - többek között ezt írja: "Azt kérem a tisztelt Bíróságtól, hogy ne vegye figyelembe a felsorolt tényeket, sőt, egyáltalán ne vegyen figyelembe semmilyen tényt...”

Lehet, hogy Ábel Attilának nem csak Szenteczky János nyílt köszönete ment el? (Kapcsolódó anyagok: Ábel Attila dühbe gurul, + Szenteczky János köszönete

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr515008172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hope2 2013.01.10. 17:05:07

Elment? Na ne, ez azt jelentené, hogy volt.
süti beállítások módosítása